Haberler

Gündem / 17 Haziran 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de yapılacak TİM Genel Kurulu'na katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de yapılacak TİM Genel Kurulu'na katılacak.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Binali Yıldırım, 3. Havalimanı merkez şantiyesinde işçilerle iftar yapacak.

(İstanbul/20.46) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Üniversiteye girişin ikinci basamağı olan ve geçen hafta başlayan Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS), LYS-2 fen bilimleri ve LYS-5 yabancı dil sınavları ile devam edilecek.

(10.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek ve Ünye Belediyesinin iftar davetine iştirak edecek.

(Ordu/15.30/20.11) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Şahinbey ilçesinde Kurtuluş Camisi'nin açılışına katılacak.

-Tunceli Valiliğini ziyaret edecek Kaynak, Merkez Çarşısı'nda esnaf ziyareti gerçekleştirecek ve Atatürk Stadyumu'nda iftar programına iştirak edecek.

(Gaziantep/12.45/Tunceli/15.30/17.30/19.59) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Şehir Hastanesi inşaat alanında işçilerle iftar yapacak.

(Bursa/20.43) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur Kiptaş Konutları ile Dicle Vadisi'nde incelemede bulunacak, Muş Valiliğini ziyaret edecek, toplu açılış ve temel atma töreni ile Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ramazan yardım tırları teslim törenine katılacak.

(Diyarbakır/11.00/12.00/Muş/14.00/14.30/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- TBMM Genel Kurulunda, sanayinin desteklenmesi ve üretimin artırılmasına ilişkin kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00) (Fotoğraflı)

EKONOMİ

1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TİM Genel Kurulu ve 2016 İhracat Şampiyonları ödül törenine katılacak.

Canikli ayrıca Giresun'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu ile Valiliğin iftar programına iştirak edecek.

(İstanbul/14.00/Giresun/17.00/20.09) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği ve Sandığının iftar programına katılacak.

(Malatya/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Başakşehir Belediyesinin iftar davetine iştirak edecek.

(İstanbul/20.46) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında incelemede bulunacak, İstanbul Yeni Havalimanı inşaatı çalışanları ile iftar yapacak.

(İstanbul/14.00/20.46) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1-Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

(Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

KÜLTÜR SANAT

1- Dünyaca ünlü neyzen, besteci, yapımcı Mercan Dede, Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirilen "İyi Hisset" etkinlikleri kapsamında konser verecek.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kurtuluş Camii'sinin açılışını yapacak, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen "Zekatın İslam'da Yeri ve Önemi" konulu panele katılacak ardından Türkiye Diyanet Vakfı Fuarını ziyaret edecek.

(Gaziantep/12.00/14.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği, esnafı, AK Parti İl Başkanlığını ve Gençlik Merkezini ziyaret edecek, Bitlis Kültür Merkezi'nde Gençlik Buluşması'na ve Gönül Köprüsü Projesi kapsamında düzenlenen iftar programına iştirak edecek.

(Bitlis/11.30-19.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)2- A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası B Grubu'ndaki ikinci maçında İtalya ile karşılaşacak.

(Hradec Kralove/21.30) (Fotoğraflı)

3- A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2017 FIVB Dünya Ligi G2 Grubu'ndaki ikinci maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek.

(Kunshan/10.00) (Fotoğraflı)

3- Futbolda 1. Transfer ve Tescil Dönemi başlayacak.

ÖZEL HABER

1- Asırlık AŞ ocağı, muhtaç sofralarına bereket getiriyor

Atatürk tarafından Kurtuluş Savaşı'nın başladığı 1919 yılında kurulan Türk Kızılayı'nın ilk AŞ ocağı, 98 yıldır her gün muhtaçlara sıcak yemek dağıtıyor

Ankara'nın Ulucanlar semtinde bulunan Dr. Cevat Naki Akkerman AŞ Ocağı'nın kazanları, günde 7 bin kişinin sofrasını bereketlendiren yemekleri kaynatıyor

Türk Kızılayı Ankara Şube Başkanı Hizanlıoğlu:

"Burada hiçbir kayıt ve evraka gerek yok. Irak, Türkmen, Afgan, Suriye, hangi milletten olursa olsun, kimin ihtiyacı varsa kapımız açık, gelip yemek alabilirler"

(Duygu Yener-Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Otelciler Booking.com konusunda çözüm bekliyor

Booking.com'un Türkiye'deki faaliyetlerinin durdurulmasının ardından yaşanan rezervasyon kayıpları nedeniyle otelciler, sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor

TÜROFED Başkanı Osman Ayık:

"Bu konunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Bu konunun Türkiye'nin ve sektörün önünde sorun gibi tutmamak lazım. Oteller kısmını iyi irdelemek, yaşanan kayıplara daha iyi bakmak lazım. Burada seyahat acentalarının çok büyük kayıpları yok, esas kaybı yaşayan konaklama tarafıdır"

TÜROB Başkanı Timur Bayındır:

"Booking.com'un faaliyetinin durdurulması, özellikle Anadolu'da yer alan ve küçük oteller pazar paylarının büyük bir kısmını Booking.com'dan sağlayan otellerin bir anda tüm kaynakları kesilmiştir. Booking.com'dan ziyade sektörü ve vatandaşı cezalandırır nitelikte olmuştur"

Küçük Oteller Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik:

"Şüphesiz ülkemiz kanunlarına saygı duyuyoruz ama biz bu yaptırımlar nedeniyle çok mağdur olmuş durumdayız. Bir orta yol bulunmasını arzu ediyoruz"

(Elif Ferhan Yeşilyurt/İstanbul)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title