Haberler

Gündem / 13 Mart 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan, "Gazi Mecliste O Gece" adlı kitabın tanıtımına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan, "Gazi Mecliste O Gece" adlı kitabın tanıtımına katılacak.

(TBMM/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sincan'da muhtarlar buluşmasında konuşacak, partisinin genel merkezinde Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu heyetini kabul edecek.

(Ankara/10.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye Ekonomisine Etkileri" başlıklı konuşma yapacak.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Serdivan Hanedan Tesisleri'nde Balkan ve Rumeli dernekleri temsilcileriyle bir araya gelecek, Atatürk Kültür Merkezi'nde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Kavşak Projesi tanıtımına katılacak, Talu Tekstil fabrikasını ziyaret edecek, AK Parti Adapazarı İlçe binasının açılışını gerçekleştirecek.

(Sakarya/10.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kara Harp Okul Komutanlığındaki Kara Harp Okulu eğitim öğretim yılı açılış törenine iştirak edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman'da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılacak, muhtarlarla toplantı gerçekleştirecek, Belediyeyi ziyaret edecek.

(Kars/10.00/11.30/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TÜİK, ocak ayına ilişkin "kümes hayvancılığı üretimi ile süt ve süt ürünleri üretimi verilerini" açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik Hollanda, Almanya ve AB ülkelerinde Türk bakanlara yönelik engellemeler ile yaşanan son gelişmeler ve AB'yle ilişkiler konularında görüşlerini paylaşmak üzere televizyon, gazete ve ajansların Ankara temsilcileriyle bakanlıkta bir araya gelecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Hollanda yönetiminin, Türk bakanların vatandaşlarla buluşmasını ve diplomatik temsilciliklere ulaşmasını engellemesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Rotterdam/Amsterdam) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta, Akhisar Belediyespor-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak.

(Manisa/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftası, Demir İnşaat Büyükçekmece-Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş-Beşiktaş Sompo Japan maçlarıyla sona erecek.

(İstanbul/18.00/20.00) (Fotoğraflı)

3- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Tosyalı Toyo Osmaniye-Bellona AGÜ, BOTAŞ-Yakın Doğu Üniversitesi, Hatay Büyükşehir Belediyespor-Adana ASKİ, Galatasaray-Canik Belediyespor maçları yapılacak.

(Osmaniye/Adana/Hatay/İstanbul/18.00) (Fotoğraflı)

4- TFF 1. Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Sivasspor ile Balıkesirspor karşı karşıya gelecek.

(Sivas/18.30) (Fotoğraflı)

ÖZEL HABER

1- Ukrayna Başbakanı Groysman AA'ya konuştu:

"Türkiye ziyaretimde önemli bir adım atılacak. Ukrayna hükümeti ile Türk hükümeti arasında imzalanacak anlaşmayla Ukrayna vatandaşları Türkiye'ye, Türk vatandaşları Ukrayna'ya kimlik kartı ile seyahat edebilecek"

"Ukraynalılar Türkiye'yi ve Türkiye'nin turizm imkanlarını çok iyi biliyor"

"Serbest ticaret alanı oluşturulması ileriye ve iki ülke ekonomik ilişkilerinin gelişmesine yönelik bir adım olacaktır"

"Ukrayna Türkiye için önemli olduğu gibi, Türkiye de Ukrayna için önemli stratejik ortaktır. Gerçekten iki ülkenin imkanlarını kullanması çok önemli"

"İletişimimiz gelişti ve ortak kültürümüzü öğrendik. Bu çok önemli. Bizim pek çok ortak tarafımız var"

(Ali Cura - Kiev)

2- GRAFİKLİ- Doğalgaz, 3,5 milyar lira yatırımla 206 ilçeye daha ulaşacak

Dağıtım şirketlerinin mevcut bölgelerine ilave olarak 2020'ye kadar 206 yeni ilçenin daha doğalgaza erişiminin sağlanması için 3,5 milyar liralık yatırım yapılacak

Son 10 yılda 11,8 milyar lira yatırım yapılan doğalgaz dağıtım sektöründe, toplam abone sayısı 12,4 milyondan 2020'de 16,7 milyona ulaşacak

GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan:

"Geçen yıl elektrik santrallerinin tüketiminde ortaya çıkan azalış trendinin bu yıl yavaşlayacağını ve yatay bir seyir izleyeceğini söyleyebiliriz. Burada oluşan boşluğu konut tüketimi dolduracak ve toplam tüketim 2017'de geçen yıla göre yüzde 3,5 büyüyecektir"

(Nuran Erkul / Ankara)

3- ANALİZ - "En az 15 milyon Amerikalı sağlık sigortasını kaybedebilir"

ABD Başkanı Trump'ın destek verdiği yeni sağlık sigortası tasarısına yönelik tepkiler giderek büyüyor

Brookings Enstitüsü'nün araştırmasına göre, teklif yasalaşırsa 10 yıl içerisinde en az 15 milyon Amerikalı sağlık sigortasını kaybedebilir

George Washington Üniversitesi Profesörü Joyce Pulcini:

"Bu tasarı, sigorta açısından hasta insan havuzları yaratarak fiyatların aşırı yükselmesine neden olacaktır"

Brookings Enstitüsü Uzmanı Matthew Fiedler:

"Tasarının bu şekliyle ne Temsilciler Meclisi'nden ne de Senato'dan geçeceğini sanıyorum"

(Gülbin Yıldırım/Washington)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İsmail Kahraman Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title