Haberler

Gündem / 12 Ocak 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükelçiler Konferansı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde öğle yemeği verecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükelçiler Konferansı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde öğle yemeği verecek.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

- Erdoğan, Kenya Dışişleri ve Uluslararası Ticaret Bakanı Amina Mohamed Jibril'i, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu, Norveç Dışişleri Bakanı Borge Brende'yi ve Türkiye'de iskan edilen Ahıska Türkleri heyetini ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/16.00/17.00/18.15/19.00)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Alevi Kültür Dernekleri temsilcilerini kabul edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP ve HDP TBMM grupları toplanacak.

(TBMM/13.30/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

(YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, JW Marriott Hotel'deki 8. Büyükelçiler Konferansı'na katılıyor.

(Ankara/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, MÜSİAD'ın "2015 yılı Değerlendirmesi ve 2016 yılı Beklentileri" temalı Genişletilmiş Başkanlar Toplantısına iştirak edecek.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Fransa Büyükelçisi Charles Fries ile İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund'u kabul edecek, Norveç Dışişleri Bakanı Borge Brende ve beraberindeki heyet ile görüşecek.

- Bozkır, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği üyeleri ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerini ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/09.45/11.45/10.45/13.00/16.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Hollanda'da Zaanche Schanse Açık Hava Müzesi'ni ziyaret edecek, Utrecht Turizm Fuarı'nın açılışı ve Amsterdam Tartışmaları programına katılacak.

(Zaandam/Utrecht/Amsterdam)

5- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Büyük Anadolu Downtown Hotel'de düzenlenen "Türkiye'deki İçme Suyu Kaynakları ve Arıtma Tesislerinin Değerlendirilmesi Projesi" açılış toplantısına iştirak edecek.

(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, JW Marriott Hotel'deki 8. Büyükelçiler Konferansı'na katılacak.

(Ankara/16.45)

7-TBMM Genel Kurulu'nda, dövizle askerlik bedeline ilişkin düzenlemenin de yer aldığı, Askerlik Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı üzerinde görüşmeler başlayacak.

(TBMM/15.00) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İran'daki Suudi Arabistan'a ait diplomatik misyonlara yapılan saldırılara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Riyad/Tahran/) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- İsrail hapisanelerindeki Filistinlilerin yakınları tarafından Batı Şeria'da düzenlenecek oturma eylemi takip ediliyor.

(Ramallah) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki başkent Şam'ın kuzeybatısındaki Madaya beldesindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Bağdat ve Diyala'da meydana gelen saldırılar ve sonrasında ülkedeki Sünnilere ait camilere düzenlenen saldırılar takip ediliyor

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Yemen'de hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'deki yürütülen operasyonlar izleniyor.

(Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, kasım ayına ilişkin süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. hafta 6 maçla başlayacak. E Grubu'nda Kastamonuspor 1966-Akhisar Belediyespor, Karşıyaka-Galatasaray, F Grubu'nda Gaziantepspor-Nazilli Belediyespor, Adanaspor-Trabzonspor, G Grubu'nda Kayserispor-Etimesgut Belediyespor, Torku Konyaspor-İnegölspor maçları yapılacak.

(Kastamonu/12.00/İzmir/20.45/Gaziantep/17.00/Adana/19.00/Kayseri/13.45/Konya/15.30) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Bağdat Kenya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title