Haberler

Gündem / 11 Ağustos 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) iş adamlarıyla yapacağı kahvaltının ardından Nizip'te Belediyeyi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) iş adamlarıyla yapacağı kahvaltının ardından Nizip'te Belediyeyi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek.

(Gaziantep/09.00/15.00/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı'na katılacak, ziyaretlerde bulunacak.

(Erzincan/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bilişim sektörüne sanayici kimliği kazandırılmasına ilişkin tanıtım toplantısına katılacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Ürgüp TSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne iştirak edecek.

(Nevşehir/19.00/21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Maliye Bakanı Naci Ağbal, çeşitli ziyaretlerde bulunacak, Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfının (BETAV) toplantısına katılacak.

(Bitlis/11.30-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- TÜİK, haziran ayı sanayi ciro endeksi, süt ve süt ürünleri üretimi ile kümes hayvancılığı verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

(Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Süper Lig'de 2017-2018 sezonu, Medipol Başakşehir-Bursaspor maçıyla başlayacak.

(İstanbul/21.45) (Fotoğraflı)

2- TFF 1. Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk karşılaşması MKE Ankaragücü-Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor arasında yapılacak.

(Ankara/20.00) (Fotoğraflı)

3- Dünya Atletizm Şampiyonası, İngiltere'nin başkenti Londra'da devam ediyor.

Şampiyonanın sekizinci gününde erkekler çekiç atma finalinde Özkan Baltacı piste çıkacak.

(Londra/22.30) (Fotoğraflı)

ÖZEL HABER

1- "FETÖ davalarında inkar, yedek senaryoların bir parçası"

EÜ Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tanju Tosun:

"(FETÖ sanıklarının suçlarını inkar etmesi) Sanıkların inkar üzerinden bu yargılama sürecini yönetmeye çalışmaları bilinçli bir çabanın ürünü. İçeride ya da dışarıda çalışılmış görünüyor. İnkar olayı yedek senaryoların bir parçası"

(Meriç Ürer/İzmir)

2- YÖK'ün "e-kayıt" sisteminin kapsamı genişletildi

Yükseköğretim Kurulunca, bugün başlayan üniversitelere elektronik kayıt sistemi, 110 devlet üniversitesindeki 11 bin 851 program ile 16 vakıf üniversitesindeki 2 bin 80 programda uygulanacak

Yükseköğretim Kurulu verilerine göre, geçen yıl 407 bin 946 öğrencinin yararlandığı elektronik kayıt sayesinde 200 milyon lira tasarruf sağlandı

Tüm devlet üniversiteleri ile 16 vakıf üniversitesine kayıt yaptıracak öğrenciler, e-kayıt işlemlerini "https: //www.turkiye.gov.tr/" internet sitesi üzerinden, e-devlet şifrelerini kullanarak bugünden itibaren 16 Ağustos'a kadar yapabilecek

(Selma Kasap/Ankara)

3- Türkiye bayrama 5 milyon 150 bin kurbanlıkla hazır

Türkiye'de kurbanlık şartlarına haiz 1 milyon 150 bin büyükbaş, 4 milyon küçükbaş hayvan varlığı tespit edildi

Geçen sene Kurban Bayramı'nda 920 bin büyükbaş, 2 milyon 950 bin küçükbaş hayvan kesimi gerçekleşti

(Merve Özlem Çakır/Ankara)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Kemal Atatürk Nizip Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title