Haberler

Günde 25 Litre Su İçen 66 Yaşındaki Kadın, Hayat Hikayesiyle Ağızları Açık Bıraktı!

Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le programında, su içme hastalığına yakalanan Necla Teyze'nin hikayesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Necla Teyze, "Su içmekten başka bir şey yapamıyorum" diyerek yetkililerden yardım istedi.

Show TV'de Zahide Yetiş'le programına katılan su içme hastalığına yakalanan Necla Teyze'nin hikayesi sosyal medyada gündem oldu.

"EVİN HER YERİ SU ŞİŞESİ DOLDU"

Hayat hikayesini anlatan Necla Teyze, "66 yaşındayım ve durmadan günde 25 litre su içiyorum. 2009 yılında su içme hastalığına yakalandım. 10 yıldır durmadan su içiyorum. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Gerçekten kötü durumdayım. Evin her yeri su şişesiyle doldu. 10 yıldır gitmediğimiz doktor kalmadı. Doktorlarda bu duruma bir çare bulamıyorlar. Sürekli su içtiğim için tuvalete gitme konusu da benim için büyük bir sıkıntı haline geliyor. Su içmekten günlük rutin işlerimi yapamaz hala geldim." ifadelerini kullandı.

Günde 25 Litre Su İçen Kadın Hayat Hikayesiyle Ağızları Açık Bıraktı!

"ALLAH ŞİFA VERSİN GERÇEKTEN ZOR BİR DURUM"

66 yaşındaki Necla Teyzenin su içme hastalığı sosyal medyada da gündem oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Kadının haline gerçekten çok üzüldüm." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Allah şifa versin gerçekten zor bir durum." yorumunu yaptı.

Günde 25 Litre Su İçen Kadın Hayat Hikayesiyle Ağızları Açık Bıraktı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zahide Yetiş Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (128)

hayret:

haram olsun, , , , , , , Suya ! zarar, , , , , , , , , , , Vatana zarar, ve Tarla kuru KALDI.

5
27
yanıtYanıtla
öff:

senin gibi susuz kalanlarında BEYNİ ülkeye ZARAR . .

yanıt8
yanıt2
VEYSEL:

SALAK KADIN SANKİ BİLEREK İÇİYO HASTALIK BU NE MANYAK BİR İNSANSIN YA

yanıt6
yanıt3
sakar şakir:

arkadaş fil bile bu kadar su içmiyor bir yerde kaçık var aski ye müracat etsin

14
18
yanıtYanıtla
Sedat:

Esprimi yaptın zibidi?

yanıt4
yanıt4
Kontrol etsinler:

Biryerinden su kaçırıyor olabilir

17
15
yanıtYanıtla
bağımsız:

yanımda tamirci arkadaş var radyatör delinmiş olabilir diyor:)))))

yanıt1
yanıt0
x:

bu hastalığın bir tanısı var nasıl doktorlar bulamamış ben ona şaşırdım. aynı hastalıktan olan bir arkadaşım var ve 3-4 yıl önce teşhis konuldu ilaçla tedavi ediliyor. hormonlarlar ilgili beyinden salgılanan bir hormonun yetersiz oluşundan dolayı. aynı şekilde arkadaşım günde bir damacana su içiyordu. şuan gayet iyi. endokrin doktorları bunun tedavisini yapabiliyor. kadın hasta ona dicek birşeyim yok ama doktorlar çare bulamadı yalan sırf haber olsun diye yapmışlar

32
0
yanıtYanıtla
musa:

beddua olabilir. çok fazla su içmesi konusunda beddua almış olabilir araştırsın helallik istesin ölmüş ise sadaka versin

5
22
yanıtYanıtla
dikkat dikkat:

arkadaşın dediği mantıklı. su içipte kanamayasın vb. şeklindeki beddua insanı bu hale sokabilir. Allah'' ım bu şekilde sürekli su içmeme sebep olan günahımdan;Tevbe ettim estağfirullah ya Gaffar. (bu kısmı çokça söylesin) Ardından niyet ettim Allah'' ım bu günahımın affı niyetine vesile olması niyeti ile diyerek sadaka versin fakirlere. Eğer edilen bir beddua varsa ve kim tarafından yapıldığı biliniyorsa o kişiye yaptığı bedduadan tevbe ettirsin. Aynı niyetle tutabildiği kadar oruç tutsun.

yanıt0
yanıt1
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title