Haberler

Güncelleme - Önce Bıçaklandı, Sonra Sedyede Kurşunlandı

Düzce'de, 2'si ağır 6 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin 9 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kaynaşlı ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmada Murat D. bıçakla yaralandı.

Olay yerine gelen ambulansa alınan Murat D, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kavgaya karışan Adil A, Uğur T, Özcan T, Aykut B. ve Murat B, Murat D'yi taşıyan ambulansı hastaneye kadar takip etti.

Murat D. sedye ile hastaneye girişi sırasında silahla tekrar ateş edilmesi sonucu ikinci kez yaraladı.

Grup arasında büyüyen kavgada silahla ateş açılmasıyla yaralı sayısı 6'ya yükseldi.

Yaralılar, Düzce Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan, Murat D. ve Adil A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bu arada, Düzce Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, gece saatlerinde Kaynaşlı ilçesindeki içkili bir lokantada müşteri olarak bulunan iki grup arasında karşılıklı darp ve bıçaklı kavga olayı meydana geldiği belirtildi. Yaralının ambulansla hastaneye getirildiği aktarılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"İş yerinde kavga eden gruplar tedavilerini yaptırmak üzere Düzce Devlet Hastanesi bahçesine geldikleri esnada taraflar arasında tekrar kavga başlamış, olaya ilk müdahale eden Kaynaşlı ilçe emniyet ekibi, hastane polisi, asayiş ekipleri ve devamında yeteri kadar il merkezinde bulunan ekiplerimizce müdahaleler yapılmış, şüpheli şahıslar etkisiz hale getirilerek yakalanmıştır."

Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda 3 taksi ve hastanenin acil bölümündeki camlara 4 mermi isabet ettiği, olay yerinde 19 kovan bulunarak muhafaza altına alındığı ifade edilen açıklamada, yakalanan şahısların üzerinden 1 ruhsatsız tabanca ile bir bıçak ele geçirildiği aktarıldı.

İki şüphelinin ateşli silah ile 2 şahsın ise kesici aletle yaralandığının belirlendiği ifade edilen açıklamada, bir kişinin de başından darbedildiğinin tespit edildiği kaydedildi.

Olayla ilgili 9 kişinin yakalandığı belirtilen açıklamada, görevli sağlık ve güvenlik görevlilerine karşı herhangi bir olay meydana gelmediği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kaynaşlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title