Haberler

Güncelleme - Erzurum'da İki Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Erzurum'un Karayazı ilçesinde terör örgütü PKK mensubu 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Erzurum'un Karayazı ilçesinde terör örgütü PKK mensubu 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, jandarmanın da desteğiyle Karayazı ilçesi kırsalında arama tarama çalışması yürüttü.

Çalışmalar sonucunda Elmalı Dere bölgesinde terör örgütü PKK mensubu 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Etkisiz hale getirilen teröristlerin, İçişleri Bakanlığının "ödül yönetmeliği" kapsamında aranan teröristler listesinde "gri" kategoride yer aldıkları, "Doğan" kod adlı Y.S'nin sözde bölge sorumlusu olduğu öğrenildi.

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada, Tutak ve Karayazı ilçe sınırları kırsalında, güvenlik güçlerince yapılan arazi arama ve tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensubu iki terörist ile sıcak temas sağlandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrılarına teröristlerce ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 'Doğan' kod adlı Y.S. ile 'Serhat' kod adlı H.M. isimli bölücü terör örgütü mensupları etkisiz hale getirilmiştir. Bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirildiği alanda yapılan aramada çeşitli miktarda silah ve mühimmat ele geçirilmiştir."

Kaynak: AA / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Karayazı Erzurum PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title