Haberler

Otobüs Faciasını Anlattı: Camı Kırıp Kaçanlar Kurtuldu, Kaçamayanlar Yandı

Güncelleme:

Çorum'daki otobüs kazasından yaralı kurtulan kazazede o anları anlattı: Otobüsün arkası yanmaya başladı. Bir ağabey camı kırdı. Çıkabilenler kurtuldu, çıkamayanlar yanarak can verdi.

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir yolcu otobüsünün TIR'a çarparak alev alması sonucu ilk belirlemelere göre 13 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

SAYI NETLEŞMİYOR

Yaralılar ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otobüsün tamamen yanması nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının netleştirilmesi konusunda güçlük çekildiği belirtildi.

Ekipler, Cumhuriyet Savcısının nezaretinde kaza yerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

"PATLAMA SESİYLE TÜM CAMLAR KIRILDI"

Yanan otobüsün brandalarla kapatılmasının ardından cenazeler çıkartılmaya başlandı.

Kazadan bebeğiyle kurtulan ve Osmancık Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı yolculardan Emine Güngör, yaptığı açıklamada, kaza sırasında herkesin uyuduğunu belirterek şunları söyledi: "Bütün herkes uyuyordu araçta. Bir tek ben uyumuyordum, çocuğumla ilgileniyordum. Sonra bir patlama sesi ile birlikte tüm camlar kırıldı ve otobüs sarsılmaya başladı. Sonra bir dünya insan sesiyle aracın arkası yanmaya başladı. Daha sonra bir ağabey camı kırdı ve dışarı çıkmaya çalıştık. Çıkabilenler kurtuldu, çıkamayanlar da yanarak can vermişler." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Osmancık Tokat Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

...:

bu haber düşen jet kadar dikkat çekmedi sanırım. Kazada ölenlere Allah tan rahmet ailelerine de başsağlığı diliyoruz. Fakat sürekli gündeme getirilmesi lüzumsuz. Yok nişalısıyla son konuşması, yok en son röportajı bu haberler gereksiz. Bugün kü otobüs kazasında 13 kişi hayatını kaybetti ve bu sayının artmasından endişe ediliyor. Öte yandan Afrin de hala süren bir operasyonumuz var. Dün akşam saatlerinde Cinderes ve Adıyaman dan birer şehit haberi geldi bu haberlere yer verilmiyor.

27
2
yanıtYanıtla
matador:

ucakta olenler zengın ondan haber buyuk oldu otobustekıler fakır senın anlayacagın zengın fakır ayrılsın

yanıt9
yanıt0
HABER DEĞERİ NEDİR:

13 Fakir otobüs kazasında ölmüş hiç önemli değil doğru düzgün haber bile yapılmadı TV lerde. . . Jet Uçak olmayınca pek önemli olmuyor haliyle. . Saatlerce verilen Jet kazasının arasında bir kaç saniye verildi gitii o kadar. . . nerde o Vijdan sahibi Zengin seviciler?neden bunu dile getirmiyorlar?fakir olunca ölenin değeri olmuyor tabiiki. Zengin-Ünlü ile Pis Fakirlerin savaşı o kadar açık hale geldiki sonu çok kötü olacak bu gidişle. . .

23
2
yanıtYanıtla
Üstü_Kalsın:

Jet düştü hergün haber yaptınız 13 can gitmiş burda haberi manşet yapmıyorsunuz boşuna dememişler Zengin de olsan Fakir de olsan ölüm dışında eşitlik Yok sizde öylesiniz..

20
0
yanıtYanıtla
MURAT:

BU ÜLKEYE YENİ BİR ATATÜRK GEREK . . . SATILAN ONCA MİLLİ DEĞERLERİMİZ TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN YIKIMLAR

5
14
yanıtYanıtla
Azeri:

Bir Türkün atasi gerek bu ülkeye. Yunanin degil.

yanıt2
yanıt6
sesleniş:

dün bütün sayfalarda uçak kazası vardı bugün corumdaki kazada sadece bir sayfada yer verimiş habercilik anlayışı bu olmamalı utanın

15
2
yanıtYanıtla
napoli:

uçak düştüğünde sosyal medyada insanların vicdansız söylemleri beni çok üzmüştü ama aynı vicdansızlık medyadada yok değil uçak niye düştü? pilot en son ne dedi ?nişanlısı yok ölmedi gelecek diyor ama birde bakıyorsun bugun cayır cayır yanan 13 insan var otobuste sadece bir tek haber neden bu insanlar uçak kazası gecirmediği için mi önemsiz . insan ayrımı yapmadan haber yapın lütfen

10
4
yanıtYanıtla
Azeri:

Bu haber bugün biter. yarin zenginlerin cesetleri paylasilir.

9
4
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Ah yavrum MAKİNİSTLER AH! Yüce Yaratan Yar ve Yardımcınız Yolunuz açık Bahtınız AK mutluluğunuz sürekli olsun. Ben biliyorum ne meşaggatle çalışıyorsunuz. Gece gündüz uykusuz sürekli yolculuk. Sonunda olacağı bu idi. Yanarak ölenlerin toprakları NUR, Mekanları CENNET, Yoldaşları YÜCE YARATAN ve onun Yüce İslam Peygamberi Hz. MUHAMMED s. a. v olsun Geride kalanlara başsağlığı, sabır ve METANET diler, Yaralılara da YÜCE YARATANDAN Acıl şifalar dilerim. TÜRKİYEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN!

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title