Haberler

Güncelleme - Adana'daki Silahlı Saldırı

Adana'da eski eşini ağır yaralayan, kadının erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişiyi öldüren zanlı tutuklandı.

Adana'da eski eşini ağır yaralayan, kadının erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişiyi öldüren zanlı tutuklandı.

Merkez Çukurova ilçesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda dün, eski eşi L.D'yi yaralayan (34), erkek arkadaşı olduğu iddia edilen V.D'yi ise silahla öldüren zanlı N.M.D'nin Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.

Polis ekipleri tarafından Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki işlemleri tamamlanan zanlı sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

L.D'ye şiddet uyguladığı öne sürülen zanlı hakkında, boşanma işlemlerinin ardından mahkeme kararıyla eski eşine yaklaşmama kararı verildiği öğrenildi.

Zanlının Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki otobüs duraklarına geldiği sırada eski eşi L.D. ile V.D'yi tesadüfen görmesinin ardından olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Öte yandan hayatını kaybeden V.D'nin cenazesinin Adana Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildiği kaydedildi.

Adana'da dün eski eşini ağır yaralayan bir kişi, kadının erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen yanındaki kişiyi de öldürmüştü. Kaçmaya çalışan zanlı ise trafik polisi tarafından yakalanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title