Haberler

Güncelleme- Ablasıyla Gittiği Arkadaşlarının Evinde Yaşamını Yitirdi

Bahçelievler'de 14 yaşındaki F.Ç, ablasıyla gittiği arkadaşlarının evinde silahla öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, 14 Ekim'de 17 yaşındaki B.Ç, kız kardeşi F.Ç. (14) ile Kocasinan Merkez Mahallesi'ndeki arkadaşları B.A, E.T. ve A.A'nın evine gitti.

F.Ç, evde kimin ateş ettiği henüz belirlenemeyen ruhsatsız tabancadan çıkan kurşunla yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili inceleme yapan polis ekipleri, evdeki 3 ruhsatsız uzun namlulu silah, 2 tabanca ve bir miktar uyuşturucu maddenin F.Ç. vurulduktan sonra başka bir adrese taşındığını tespit etti.

Olayla ilgili gözaltına alınan F.Ç'nin ablası B.Ç. ve evde bulunan 3 kişi tutuklandı.

Polis ekiplerinin, F.Ç'nin nasıl öldüğünü belirlemek için çalışmaları sürüyor.

Tutuklanan ablanın ifadesi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesi alınan B.Ç'nin, kardeşi maktul F.Ç. ile olayın meydana geldiği eve haftadan haftaya oturmaya gittiklerini söylediği öğrenildi.

Olay günü saat 10.30 sıralarında yine eve gittiklerini anlatan B.Ç'nin, arkadaşları E.T'nin tabancayı beline koyup dışarı koştuğunu belirterek, "Kardeşime, 'Kalk çocuk kendisine bir şey yapacak' dedim. Kardeşim, tabancayı E.'nin elinden çekip eline aldı, oturma odasındaki koltuğa gidip oturdu, üzerine de battaniye çekti. Bu esnada tabanca elindeydi. Yüzü kapalıydı. 'Uyuyacağım' dedi. Ben de 'Yapma, etme elinde patlayacak' dedim. Elinden çektim ama o sırada silah patlamadı." ifadelerini kullandığı kaydedildi.

B.Ç'nin tabancayı kardeşinin elinden alıp kanepeye geçtiğini ve uzandığını savunarak, şunları anlattığı belirtildi:

"Tabancayı uzandığım yastığın altına koydum. Kardeşim tabancayı yastığımın altından aldı. Aldıktan sonra tekrar aynı pozisyona geçti, yine battaniyeyi üstüne çekti. Uyuyacağını söyledi ama uyumadı. Bir el silah sesi duydum ama çok az bir sesti. Bu esnada E.T. tuvaletteydi. Patlama olduğunda ilk önce E. diye bağırdım. B.A'nın odasına, sonra da A.A'nın odasına gittim. Sonra kardeşimin yanına gittim, battaniyeyi üzerinden çektim, kendisini vurmuş olduğunu gördüm."

Diğer şüphelilerin hakkındaki beyanlarını kabul etmediğini dile getiren B.Ç'nin, "Olay benim anlattığım şekilde olmuştur. Diğer şüphelilerin, benim kardeşimi gaza getirip kendi kendisini vurmasını sağladığım yönünde beyanlarını kabul etmiyorum. Hepsi yalandır. Benim kardeşim ile aramda bir husumet yoktur. Onu öldürmem için veya gaza getirmem için herhangi bir neden yoktur. Ben kimseye 'Kovanı saklayın ya da silahı temizleyin' tarzında cümle kullanmadım. O eve gitme nedenim, kardeşimi yalnız bırakmama isteğimdir." dediği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Bahçelievler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title