Haberler

Sivas'ta 5 Kişiyi Katleden Caninin İlk İfadesi Ortaya Çıktı: Sevdiğim İçin Yaptım

Güncelleme:

Sivas'ta sevdiği kızın ailesinden 3 kişiyi öldürüp bakkalcıyı ve oğlunu da borcunu ödememek için katleden cani ilk ifadesinde, "Sevdiğim için yaptım. 30 sene yatar çıkar gene severim." dedi.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Fırat Yurdakul, önce aralarında husumet bulunan Esen ailesinin yaşadığı evi av tüfeği ile bastı. Saldırgan evde bulunan İbrahim Esen ile eşi Cennet ve oğlu Tarık Esen'e ateş açarak öldürdü. Olay yerinden uzaklaşan saldırgan Yurdakul, daha sonra köydeki bakkal dükkanına yöneldi. Yurdakul, burada dükkan sahibi Celal Koray ile oğlu Taylan Koray'a da av tüfeği ile ateş açtı. Baba-oğul olay yerinde yaşamını yitirirken zanlı Yurdakul'un bakkal sahibi Celal Koray'ın otomobiliyle kaçtı. Kahramanmaraş'ta yakalanan caninin ilk ifadesi ortaya çıktı: Sevdiğim için yaptım. Çok seviyorum. Benim kıymetimi bilmeseler de ben seviyorum. 30 sene yatar çıkar gene severim. İster beklesin ister beklemesin. Ben seviyorum.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede evde bulunan 3 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Evlerinde saldırıya uğrayan İbrahim Esen, eşi Cennet ve oğulları Tarık Esen'in cesetleri ilk inceleme sonrası Şarkışla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bakkal dükkanında öldürülen Celal Koray ve oğlu Taylan Koray'ın cesetlerinin de olay yeri incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma öldürdüğü bakkal dükkanı sahibi Celal Koray'ın otomobilini alan Yurdakul'un Kahramanmaraş istikametine gittiği belirlendi. Jandarma ekipleri saldırganın yakalanması için operasyon başlattı.

ZANLI KAHRAMANMARAŞ'TA YAKALANDI

Olayın ardından öldürdüğü bakkal dükkanı Celal Koray'ın otomobilini alarak kaçan şüpheli Fırat Yurdakul'un Kahnamanmaraş iline giriş yaptığı belirlendi. İhbar üzerine şüpheli Kahrmanmaraş'ta yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin sorgulanmak üzere Şarkışla ilçesine getirileceği öğrenildi. Şüphelinin alkol aldıktan sonra husumetli olduğu Esen ailesinin evine giderek içeridekileri öldürdükten sonra arkadaşı olan bakkal dükkanına geldiği ve otomobilini istediği, vermemeleri üzerine onlara da ateş açtığı ileri sürüldü.

Bakkal dükkanında yapılan olay yeri incelemesinin ardından bakkal Celal Koray ve oğlu Taylan Koray'ın cenazeleri de Şarkışla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

CİNAYETİ SEVDİĞİ KIZLA EVLENEMEDİĞİ İÇİN İŞLEMİŞ

Sivas'ın Şarkışla İlçesi'nde 5 kişiyi öldürdükten sonra kaçan Fırat Yurdakul'un (28), Kahramanmaraş'a geleceği bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şehrin giriş noktalarında güvenlik noktaları oluşturdu. Yurdakul, Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu'nda AKEDAŞ önünde gasp ettiği 58 SC 782 plakalı otomobilde yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada olayda kullanılan pompalı tüfek de ele geçirildi.

Fırat Yurdakul, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Suçunu itiraf eden Yurdakul'un cinayeti aşk yüzünden işlediği ortaya çıktı. Sevdiği Pınar Esen'i 9 yıldır istettiğini ancak ailesinin vermediğini, kızın ailesiyle telefonla görüşürken birbirleriyle küfürleştiklerini bunun üzerine de eve gidip olayı İbrahim Esen, eşi Cennet Esen ile oğlu Tarık Esen'i öldürdüğünü söylediği belirtildi.

MARKET SAHİBİ VE OĞLUNU BORCUNU ÖDEMEMEK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Fırat Yurdakul, ifadesinin devamında 3 kişiyi öldürdükten sonra markete giderek içki istediğini ancak 'Senin eski borcun da var' cevabını alınca Celal Koray ile oğlu Taylan Koray'ı öldürdükten sonra aracı da alıp kaçtığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Şarkışla Devlet Hastanesi Kahramanmaraş Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (48)

mert:

Millete idam getireceğiz diye secim öncesi vaat edenler amma sözünü yerine getirmeyenlerde bu türlü canilere cesaret vermiştir -

13
0
yanıtYanıtla
dogrucu davut:

Nasıl bir rahatlık acaba 30 sene yatar çıkarım nasılsa diyebilmek. Bizim yasalarımız yeterince caydırıcımı değilki insanlar bu kadar rahat cinayet işleyebiliyorlar ? hayret doğrusu. .

12
0
yanıtYanıtla
BüLBüL:

ADAM NE KADAR RAHAT ÇIKAR GENE SEVERİM ADALETTİNİ SEWDİM TÜRKİYESİ

12
0
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Devlet anca bu olayları izlesin maç seyreder gibi hani idam gelecekti devlet yetkililerimiz Alo beni duyan varmı orda Alooooo.

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınf:

Bu haberleri ortaokul talebeleri mi yazıyor? Bakkalcı ne demek?

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunu yapan şerefsizi de yavaş yavaş idam edeceksin, okadar can almanın cezası sadece hüküm olmamalı

10
0
yanıtYanıtla
tab:

ŞERİAT OLSAYDI KISASA KISAS YAPILIR BU PİSLİĞİDE CEHENNEMİN DİBİNE GÖNDERİRLERDİ

4
5
yanıtYanıtla
şart mı:

hanimiş benim yobişim. .

yanıt1
yanıt1
YUSUF:

Doğru değil ytaptığı, ama insan kendini tutamıyor bazen bee. . .

1
8
yanıtYanıtla
SADET:

Haklısın, ama bazı insanlar cahillihi böyle şeylere sebep olabiliyor. . . SEVMEK NEDİR BUNU BİLMEYEN İNSANLARA YAZIK. . . . .

yanıt2
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title