Haberler
Güncelleme:

Pakistan'da İki Mitinge Bombalı Saldırı: 132 Ölü, 230'dan Fazla Yaralı

Pakistan'da iki mitingde meydana gelen patlamalarda, aralarında milletvekili adayının da olduğu 132 kişi öldü, 230'dan fazla kişi de yaralandı. Saldırıyı DEAŞ üstlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (47)

KUVAYİMİLLİYE:

BU VAHŞETİN İSLAMMLA ALAKASIYOK ZAYTEN AMAÇ İSLAMI YOK ETMEK BU VAHŞETİ PİLANLAYANLARIN AMAÇI BUDUR DAEŞ AMERİKA İSRAİL VE AVRUPANIN KULLANDIĞI TAŞERONDUR AMAÇ İSLAMÇOĞRAFYASINDAKİ ETNEİK METSEPSEL HALKLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK SAAFLARINI BULUP OYUNKURMAK TIR CIA OYUNLARI YANİ HAKLA batılın SAVAŞIDIR OLAYIN ÖZETİ DAEŞİ KURAN BATILIN TA KENDİSİDİR . . . . . . . . . . . .

3
50
yanıtYanıtla
Yasin öz:

Deas bir yahudi orgutudur israilin yıllarca ugrastıgı bır terör örgutudur.uyeleri her ulkeden var paralı köpekler amaç islam dinini kötulemek siyonist oyunudur asla ingiliz ve israile saldırmaz.

21
2
yanıtYanıtla
..:

Bilmem farkeden oldu mu ama Türkiye Pakistan’la 4 gemi 30 atak helikopteri için anlaşıyo imzalar atılıyo peşpeşe bombalar patlıyo terörün hem içte hem dışta belini kırmasaydık emin olun bizde de durum farklı olmazdı

18
2
yanıtYanıtla
ÖMERİN ADALETİ:

Kim Deaşin israil ve Abd tarafından kurulmadığını söylüyorsa, bilinki ya kara cahildir,yada ajan.

9
1
yanıtYanıtla
ÖMERİN ADALETİ:

Kim bu olayları müslumanlar yaptı diyorsa,ya karacahilin ahmağın tekidir,ya bilincli islam düşmanıdır,yada ajandır.

5
4
yanıtYanıtla
ÖMERİN ADALETİ:

Mahmut, sen hala bu örgütlerin müslümanların işi olduğunu söylüyorsan sen ya karacahil ahmaksın,yada sen bilinçli bir islam düşmanısın bu gibi olayları kullanarak insanları islamdan soğutmaya çalışıyorsun.

4
3
yanıtYanıtla
SAMET:

hep müslüman ülkeler. . ve her seferinde deaşla mücadele eden Türkiyeyi deaşa yardım etmekle suçlayıp, tam pakistanla iyi bir anlaşmaya girilince patlama oluyor. . Allah belanı versin ABD ve onun yavrusu israil !!

7
0
yanıtYanıtla
sezai:

ne hikmetse pakistanın türkiyeyle 30 atak helipkopteri 4 savaş gemisi anlaşmasına vardıktan sonra patlama oluyo nedensiz olan bişey degil

2
4
yanıtYanıtla
KAHRAMAN ÇORUM - KARGI:

ELİ KANLI KATİL AMERİKA'' NIN KATİLLERİ VERİLEN TALİMAT ÜZERİNE GÖREVLERİNİ YAPIYOR

4
1
yanıtYanıtla
gezgin:

malasef camiye gidipte kotu niyetli imamlar ca beyni yikanan cocuklar daesci oluveriyorlar onemli olan bu imamlari takip edecek bir sistem gelistirilmeli. . . . . . . .

2
2
yanıtYanıtla
mt-xx:

sen uzayda mı yaşıyorsun deaş ın camide ne işi var ?? müslüman bile değil adamlar , israil amerika ve benzeri ülkelerin İslamı karalamak için kurduğu terör grupları bunlar. sıkıyosa israile niye savaşmıyorlar. hep müslüman öldürüyolar dikkat edersen.

yanıt3
yanıt1
ÖMERİN ADALETİ:

Bu pislikler Hakem olayında Hz.Ali ye kafir diyen hainler sürüsüdür.

2
2
yanıtYanıtla
serefettintupcu:

nekadar alcakve kahpece saldiriyorlar abd ab israil hep musluman oluyor teroris islam oluyor veriyor sikorki helikopteri eskiyayadaveriyorsilahionudusurdiye kuklami ooooohhhoooo ocok . heryerdemasa pkk ypg daskopce dahanelerneler saymakla bitmez tam bir kepazelik birsuru insan katledildi bizdede ustu ortulu bir savas var satilmis uc bes it kullandiriyorlar kendilerini itsuruleri birtaraftan kuranin altina bomba koyar ama birtaraftan camiyakar elekrik calar hep menfaatcidir dun yada uyusturucudan gelen paralari silah olarak slir sanadondurur menseyi rus sonu ab ve abd canakkaledeki savas bitmedi ey ulusum durmak yok yoladevam

4
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu yapılanlar Türkiye ''den alış veriş yaptığı için olmasın helikopter fırkateyin ?

3
0
yanıtYanıtla
10 NUMARA:

Pakistan milli yapımımız olan 30 tane ATAK helıkopterı sıparıs ettı bomba patlaması normal. deas amerıkanın kıralık katılı bilmeyen duymayan kaldımı. . .

3
0
yanıtYanıtla
doruk:

pakistan amerikanın istediklerini yapmadığı için kendi kurdukları deaşı pakistanın üzerine saldılar. deaşı pentagon kurdu bunu trump bile itiraf etti.

2
1
yanıtYanıtla
Himmmm:

Tamm da 30 adet kopra satilmisken kardes ülkeye

2
0
yanıtYanıtla
..:

kobra değil 30 tane atak helikopteri satıldı

yanıt0
yanıt0
BEYLER BEYİ:

DAEŞ Şİ KURAN ZAYTEN ABD KATİL İSRAİL DERİN DEVLETİ ORTADOĞUDAKİ ENERJİREZEVLERİ İÇİN OYUN İÇİNDE OYUN KURUYORLAR AMAÇ ENERJİ BÖLGELERİNİ ELLERİNDE TUTUP SÖMÜRMEK KURDUKLARI ÖRGÜTLER DAEŞ ELKAİDE PKK FETÖ AYNI MERKEZDEN YÖNETİLEN AMA İDİLOJİLERİ FARKLI GÖRÜNEN BÜYÜK OYUNUN OYUNÇAKLARIDIR AMAÇA ULAŞMAK İÇİN . . . . . . . . . . . . . BUNLARA TAŞERON ÇOK . . . . . . . . . . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

saldırıyı deaş değil abd üstlenmeli

2
0
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Niyeti savaş başlatmak olmayan tüm ittifaklar saçma ve gereksizdir.

0
1
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Önemli olan doğruluk değil, zaferdir.

0
0
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Bir gün gelecek, öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz.

0
0
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Düşmanınızı şaşırtarak, terör, sabotaj ve suikast ile demoralize edin. Geleceğin savaşı budur.

0
0
yanıtYanıtla
HRİSTİYANLARIN TANRI İNANCI:

HRİSTİYAN DEVLETLERİN MÜSLÜMAN DEVLETLERE VE MÜSLÜMANLARA BAKIŞ AÇISI. . . BİZ GÜÇLÜYÜZ. . . BİZ HER KONUDA İLERİDEYİZ. . . EEEEEEEEE. . . BİZİM TANDIMIZ BİZİ SEVİYOR. . . EEEEEEEE. . . . . . . SİZİN EĞER ALLAH OLAN TANRINIZ OLSAYDI. . . O DA SİZİ SEVER HER KONUDA SİZDE İLERDE OLURDUNUZ. . . HRİSTİYAN DEVLET ADAMLARINA GÖRE. . . HRİSTİYANLARIN VE MÜSLÜMANLARIN GÜYA TANRILARI VAR. . . BU NASIL İŞ ANLAMADIM GİTTİ. . . HRİSTİYAN DEVLET ADAMLARI MAALESEF ÇOK TANRILI DİN İNANCINA SAHİP. . . TEKNİK. . . ZENGİNLİK. . . DİNİ İNANÇLARINI ZEHİRLEMİŞ.

0
0
yanıtYanıtla
M.I.T.''NİN ADAMI:

SUAT, GAZZE SAVAŞINDA EKSİK BİR YAN VARMI. . ?. . . . SİZ SAVAŞ MI İSTİYORSUNUZ GERGİNLİK Mİ. . ?. . . GERGİNLİK. . . AYNI ZAMANDA SAVAŞ. . . ŞU AN ZATEN FİLİSTİN İLE İSRAİL''İN ARASI GERGİN. . . GERGİNLİĞİN TIRMANIŞA GEÇMESİ LAZIM. BENİM FİKRİM BU. SAVAŞ DAHA SONRA. GAZZE''DEN ROKET ATILIR YADA İSRAİL SAVAŞ UÇAKLARI GAZZE''Yİ BOMBALAR. YADA HER İKİSİ BİRDEN OLUR. BÖYLELİKLE BİZE GÖRE İSRAİL, BATI''YA GÖRE HAMAS GAZZE KAYNAKLI GERGİNLİĞİ TIRMANDIRMIŞ OLUR. PEKİ SUAT EKSİK GEDİK. . ÇOÇUKLAR ÖLÜR. 2 ÇOCUK. BAŞKA. 3. İNFİDADA BAŞLA

0
0
yanıtYanıtla
cezalandırıcı:

bizde israile ve tüm ülkelere karşı ataga geçmeliyiz işid de pkk yıda besleyenleride tüm hainleri keselim izin verilsin yeter

0
0
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Zayıfa acımak doğaya ihanettir.

0
0
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur, haklı olsa bile.

0
0
yanıtYanıtla
ADOLF HİTLER:

Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiç bir önemi yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
ÖMERİN ADALETİ:

Mahmutçugum sen ya tarih bilmiyorsun yada bilinçli islam düşmanısin.öldürmekten bahsetmisken senin taptığin batı sadece 2.dünya savaşinda 70 milyon hıristiyani yani birbirlerini öldurduler.bunların içinde müslümanlar yok.tarihte 2 tane atom bombasini atip bebekleri hayvanları bitkileri dahi olduren o senin taptiğin hıristiyanlar.hani daha saymayayim.unutma sadece bir savaşta 70 milyon hıristiyan öldüruldü.amasen anlamazsin sende vicdan yok.

0
0
yanıtYanıtla
KAHROLSUN İSRAİL:

DAİŞ, HİÇ İSRAİL'' e ve AMERİKA'' ya SALDIRDI MI ? SALDIRAMAZ ÇÜNKÜ BU ÖRGÜTÜ ONLAR KURDU. . .

0
0
yanıtYanıtla
KIDEMLİ:

DÜNYA ÜZERİNDE TERÖR PROJELERİ SAHİPSİZMİŞ GİBİ GÖSTERİLİP ABD'' Yİ OLUŞTURAN KATİL SÜRÜLERİ DURMADAN MÜSLÜMAN TEMİZLİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
halil taş marmaris:

cehalet cehalet cehalet müslümanların klasik yorum amarika yaptı yaptırma cahil ozaman cahil toplum yetiştirme

0
0
yanıtYanıtla
GÜÇLÜ TÜRKİYE:

AMAÇ BELLİ DEAŞ ÜSTLENECEK TABİKİ TÜRKİYEYİ KUŞATMAK İSTEYENLERMİ ÜSTLENECEK AMAÇ TÜRKYENİN GÜÇLENMESİİ ENGELLEMEK ATAK HELİKOPTERİ SATILDI SALDIRI OLDU ASKERİ BİR GÜÇ OLMAMIZI YEDİREMİYOLAR FETÖ BİTTİ PKK KAÇTI GEZİ BİTİ SIRA BUNA GELDİ AMAÇ GÜÇSÜZ TÜRKİYE OLSUN İSTİYOLAR AMA TÜRKİYE HER ZAMAN EN GÜÇLÜ OLMA YOLUNDA İLERLEYECEK BUNA ENGEL OLAMAYACAKLAR

0
0
yanıtYanıtla
muşa:

Türkiyenin şattığı 30 atak helikopteri ve o ihaleye giren firma ve ülkelerin şatamadığından kaynaklanıyordur. Gereken cevap şahada verilir h, . şüpheniz olmaşın

0
0
yanıtYanıtla
Cehalet:

Bunlar müsllüman değil arkdaş, bunlar münafık cahil insanlar

0
0
yanıtYanıtla
VATAN:

NEDEN HEP MÜSLÜMAN ÜLKELERİNDE BU GİBİ OLAYLAR OLUYOR. NEDEN AVRUPA ÜLKELERİNDE OLMUYOR. ÇÜNKÜ BU İŞLERİ PLANLIYIP YAPAN BU AVRUPA ÜLKESİ DENİLEN ŞEREFSİZLER. KISASA KISAS. BOM.

0
0
yanıtYanıtla
ne önemi var:

Allah belanı versin ABD ve onun yavrusu israil kınayanlar mısır arabistan bahreyn saldırıyı yapan deaş manidar

0
0
yanıtYanıtla
VATANŞAT:

Gayet açık ve net bunu Amerika yaptı Pakistana göz dağı veriyor. Türkiyeden silah almaya devam eder ve benden almazsan seni daha çok kaosa sürüklerim diyor. Sen benim gizli bir sömür gemsin kendi özgürlüğünü ele alamazsın diyorlar. Umarım Pakistan devlet büyükleri biran evvel güvenlik önlemlerini arttırırlar.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bütün bu terör olayları hep müslüman ülkelerde oluyor, müslüman ülkeler hiçbir buluş yenilik getiremiyor. diğer ülkeler huzurlu ve mutlu bilim ve teknoloji üretiyor. başkasına çamur atmayı bırakında önce inancınızı sorgulayın.

0
0
yanıtYanıtla
ibo:

sız abd nın kolesı olmayı devam edın

0
0
yanıtYanıtla
Doğru:

Hep müslüman ülkeler

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu adiler muslumansa ben artik musluman degilim pakistanlilar zaten fakir ve inancli insanlar bunu nasil yapar bir müslüman bu deas Denen örgut müslüman likla alakasi yok daha cok müslümanligi karaliyor ve lekeliyor müslüman dedigin zaman yardimsever inancli kendi halinde biri degilde terorus izlenmiveriyor bu kalekdersizler yüzunden muslumanlikda lekeleniyor

0
0
yanıtYanıtla
Doğru tespit:

Arkadaşda yazmış müslüman ülkeler allah sizi kahretsin bu müslümanların ahı çıkar ya savaşla ya doğa felaketleri ile rabbim gazabı öyle bir iner tepenize çekin müslümanlardan ellerinizi

0
0
yanıtYanıtla
yazık günah:

ne salak millett gavur izliyor seviniyor kafanızı calıstırınn onları sevindirmeyin ey ümmett birlikten dirilk doğarrr

0
0
yanıtYanıtla
ÖMERİN ADALETİ:

Bana bakın batı devşirmesi kafirler.siz nekar bu olayları müslümanların uzerine yikmaya çalışirsanız çalışın biz muslumanlar dostumuzu düşmanimizı biliyoruz.24 milyon kilometre kare toprağimizı kim parcaladı bin yıldan beri kimlerle savaşiyoruz biz cok iyi biliyoruz.sizin bu topraklara ve bu medeniyete aidiyetiniz olmadığı için siz bunlari bilemezsiniz.sizi gidi gavur aşıgi gavurlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title