Haberler

Zeytinburnu'nda iş yerinden 11 milyon lirayı gasbeden 3 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda beyaz eşya satan dükkana giren yabancı uyruklu 3 kişi, iş yerindekileri silahla etkisiz hale getirip kasadaki yaklaşık 11 milyon lirayı gasbetti.

Zeytinburnu'nda beyaz eşya satan dükkana giren yabancı uyruklu 3 kişi, iş yerindekileri silahla etkisiz hale getirip kasadaki yaklaşık 11 milyon lirayı gasbetti.

Alınan bilgiye göre, 21 Şubat'ta, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki beyaz eşya satan iş yerine sabah saatlerinde gelen yabancı uyruklu 3 kişi, silahla tehdit ettikleri 4 kişiyi bağladı.

Daha sonra üst katta bulunan kasadaki 765 bin dolar, 4 bin avro ve 300 bin lira ile iş yerindekilerin telefonlarını gasbeden şüpheliler, dükkanın kepenklerini kapatıp kumandayı alarak kaçtı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyerek, şüphelileri tespit etti.

Ekiplerce gözaltına alınan 3 şüpheli emniyete götürüldü.

Bu arada iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin dükkana girmeleri, telefonla konuşarak dışarıya çıkmaları ve ellerinde bir poşetle dükkandan ayrılmaları yer aldı.

İş yeri sahibi şikayetçi oldu

Olayla ilgili ifadesine başvurulan iş yerinin ortaklarından Afganistan uyruklu Ahmad Saber Hakami, diğer ortaklar yurt dışında olduğu için iş yerini kendisi ve oğlunun işlettiğini, dükkana gelirken yolda haber verilmesi üzerine kasadaki paraların hırsızlar tarafından çalındığını öğrendiğini söyledi.

Hakami, şüphelilerden şikayetçi oldu.

İş yeri sahibinin avukatı Yücel Ceyran, polis ekiplerince yakalanan şüphelilerin sorgularının tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edileceklerini belirtti.

"Böyle ufak bir yerden bu kadar paranın çıkması bizi de şaşırttı"

Aynı yerde berber dükkanı bulunan İsmail Demir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şüphelilerin 9.30 civarında dükkana geldiğini belirterek, "Kepenkleri yarıya kadar açıp içerdekilerin ellerini bağlamışlar. Kasayı açtırmışlar. Çok sayıda parayı silah zoruyla 3 kişi alıp kaçmış. Dediklerine göre takip etmişler. Gündüz vakti böyle bir şeyin olması bizi şaşırttı. Küçük bir iş yeri, ev aletleri satıyor. Biz de şaşırdık böyle ufak bir yerden bu kadar paranın çıkması. Herhalde para transferi yapılan bir yer." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Zeytinburnu Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title