Haberler

Hamile eşini öldüren şahıs hakkında iddianame hazırlandı

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda boşanma aşamasındaki hamile eşini bıçaklayan Afganistan uyruklu Mohammad Tajık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Zeytinburnu'nda boşanma aşamasındaki hamile eşini bıçaklayan Afganistan uyruklu Mohammad Tajık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Tajık'in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.

Zeytinburnu'nda 14 Eylül 2021 tarihinde boşanma aşamasındaki hamile eşi Fatemeh Haideri'yi bıçaklayarak öldüren Mohammad Tajık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, olay günü Yeşiltepe Mahallesi Taş Camii önünde sanık Tajık'in maktul Haideri'yi bıçakladığı ve yaralı kadının hayatını kaybetmesi üzerine soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

"ÖLDÜRME AMACI İLE GİTMEDİM BİR ANLIK ÖFKE İLE OLDU"

Sanık Tajık soruşturma kapsamında alınan savunmasında yaklaşık 4 yıl önce eşi ve kızı ile Türkiye'ye geldiğini söyleyerek, "Bir yıl kaldıktan sonra deport edildim. Sonra tekrar Türkiye'ye geldim eşim beni kabul etmediği için Sinop'ta yaşamaya başladım. Bu süre zarfında ara ara eşim ve kızım ile görüştüm. Eşim beni boşanmayı görüşmek için İstanbul'a çağırdı. Olay gününden önce buluştuk. Bana başkasından hamile olduğunu söyleyerek doğacak çocuğa babalık yapmamı teklif etti. Ben kabul etmedim. Kendi kızımı yanıma almak istedim. Eşim de bunu kabul etmedi. Olay günü eşim beni arayarak tekrar buluşmak istedi. Zeytinburnu'nda bir kafede buluştuk. Bana doğacak çocuğuna bakacak birini bulduğunu söyledi. Kızımı o adamla yaşatmak istemediğimi söyledim. Sonra yolda yürürken tartışmaya başladık. Yolda giderken bir tepsi üzerinde gördüğüm bıçağı aldım. Eşime bu bıçak ile vurmuş olabilirim. Öldürme amacı ile gitmedim bir anlık öfke ile oldu" şeklinde konuştu.

Öte yandan Adli Tıp Kurumu (ATK) tarafından hazırlanan raporda, maktulün otopsisinde 20-21 hafta gelişim gösteren fetüs tespit edildiği ve fetüsün ölümünün annenin ölümü sonucu meydana geldiği aktarıldı.

Hazırlanan iddianamede Mohammad Tajık'in 'gebe olduğu bilinen kadını öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.

Tajık'in yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

(Melike İnal / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title