Haberler

Zengin ile Fakire Köprü Olacak

Güncelleme:

TAŞEMDER tarafından ihtiyaç sahipleri yararına 07-12 Mayıs tarihleri arası kermes düzenlenecek.

Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Yardımlaşma Derneği (TAŞEMDER) tarafından ihtiyaç sahipleri yararına 07-12 Mayıs tarihleri arası kermes düzenlenecek.

" Malatyalılar bu kermeste hayırda yarışacaklardır "

Malatya Belediye Binası yanında açılan kermeste konuşan TAŞEMDER Kermes Komisyon Başkanı Mehmet Nuri Öğülmüş; "İhtiyaç sahipleri yararına açtığımız kermesimize tüm Malatyalıları hayırda yarışmaları için beklemekteyiz. Kermesler sadece maddi gelir sağlanan organizasyonlar değildir. Bu tür organizasyonlar zengin ile fakir arasında bir köprü olmakla birlikte fakirin ve garibin hatırlanmasına ve kaynaşmasına vesile olmaktadır. Ameller niyetlere göredir hadisi ile hareket ederek bu tür faaliyetleri fırsat bilerek bu tür faaliyetlere destek vermeliyiz. TAŞEMDER'in düzenlemiş olduğu kermes bir hafta devam edecektir. 13 Mayıs'ta ise Hanımeli Derneği'nin düzenleyeceği kermes hayırlarda yarışmaya vesile olacaktır" dedi.

"Medeniyetimiz insanlara yardımcı olma üzerine kurulmuştur"

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise; " Bizim medeniyetimiz insanlara faydalı ve yardımcı olma üzerine kurulmuştur. Bizde bu medeniyetin insanları olarak onur duyuyoruz. Başkaları için hiçbir çıkar gözetmeden çabalayan insanlara ne mutlu. Çok şükür ilimizde de bu anlamda insanlığa faydalı olmayı kendisine hedef koymuş derneklerimiz var.

TAŞEMDER' de bu derneklerden bir tanesi. İhtiyaç sahibi hemşerilerimiz ve öğrencilerimiz adına belediyemizin yanında kermes düzenlemekteler. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bu kermeste hemşerilerimizin maddi ve manevi ihtiyaçlarını gidermeye çalışan tüm derneklerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra Gazi İşler Hoca'nın kuran tilaveti ve Uçbağlar Cami İmamı Abdulkadir Ateş Hoca'nın duası ile birlikte kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title