Haberler

Yenişehir'e Otomotiv Test Merkezi Kurulması İçin Başbakanlık'tan Karar Çıktı

TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Yenişehir'de yapılması düşünülen Otomotiv Test Merkezi için Başbakanlık'tan gerekli kararın çıktığını belirtti.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Yenişehir'de yapılması düşünülen Otomotiv Test Merkezi için Başbakanlık'tan gerekli kararın çıktığını belirtti.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) irtibat bürosu açılışı için İnegöl'e gelen TSE Başkanı Hulusi Şentürk, İnegöl Kaymakamı Aziz İnci'yi makamında ziyaret etti. Şentürk, TSE olarak bugün ilk defa bir il dışında irtibat bürosu açacaklarını belirterek, "Bugün OSB'de TSE Ofisimizi açacağız. Bölgemizdeki işadamlarının Türk Standartları Enstitüsü ile ilgili her türlü ihtiyaçları direkt buradan karşılanacak. Bizim arkadaşlarımız burada başvuruları alacaklar. Numuneleri alacaklar. Gerekli iş ve işlemleri yaparak yine burada kendilerine teslim edecekler. Dolayısıyla Bursa'ya gidiş geliş gibi külfetten de iş dünyamızı kurtarmış olacağız. Aynı zaman da İnegöl bir mobilya merkezi ve Türkiye'nin ihracatında mobilya çok önemli yer tutuyor.

Ofisimiz Bursa ve İnegöl için önemli bir hizmet olacak" dedi.

Otomotiv test merkezi için artık gün saydıklarını ifade eden Şentürk, "Bursa kamuoyunun yakından takip ettiği Yenişehir'de kurulması planlanan bir otomotiv test merkezi var. Onunla ilgili de Başbakanlık'tan karar çıktı. Şimdi ilgili birimlerle yazışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde tahsis yapılacak ve biz de TSE olarak Türkiye'nin bir ilki ve gururu olacak olan devasa otomotiv test merkezini Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapmış olacağız. Artık gün sayıyoruz. Bursalılara şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hulusi Şentürk Yenişehir İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title