Haberler

Yeni Toplama Merkezinden Kimse Memnun Değil

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Karaköprü ilçesi istikametine giden minibüsler için yapılan yeni toplama merkezinden vatandaşlar memnun kalmadı.

Şanlıurfa'da şehir trafiğinin rahatlaması amacıyla yapılan yeni toplama merkezi şehir trafiğini rahatlatmak yerine diğer bir deyimle allak-bullak etti.

Karaköprü istikametine giden minibüsler için Pazartesi günü uygulamaya koyulan yeni toplama merkezi vatandaşın aklını karıştırdı. Kimi vatandaş hangi duraktan bineceğini bilemezken, kimisi ise yeni yapılan toplama merkezinden habersiz bir şekilde eski duraklarda gideceği otobüsü bekledi.


KAZALARA YOL AÇABİLİR

Yeni toplama merkezinde yaya geçidi olmasına rağmen vatandaşlar karşıdan karşıya geçerken sürekli tehlikeyle burun buruna geliyor. Yolda son sürat gelen ve hızla toplama merkezine girmeye çalışan minibüsler vatandaşı korkutmaya başladı. Daha önce Halk Eğitim Merkezi önünde yapılan otobüs durakları önünde çeşitli kazalar olmuş, çoğu ise ölümle sonuçlanmıştı. Öyle ki vatandaşlar arasında bu yol 'ölüm yolu' denmeye başlanmıştı.

VATANDAŞLAR OLDUKÇA TEPKİLİ

Yeni yapılan toplama merkezi vatandaşların aklının karışmasına yol açarken, birçok vatandaş da tepki gösterdi.

Celal Bulut, "Ben memnun oldum. Şehir trafiğini biraz rahatlattı. Sürekli değişmesi aslında bizi rahatsız ediyor. Temelli olmuş olsaydı, daha iyi olurdu. Millet perişan olmazdı" dedi.

Aydın Ayaydın, "Aslında memnun değiliz. Eskiden direk aşağıya rahat inebiliyorduk. Şu an kalktılar geçen bir toplama merkezi yaptılar, millet oraya alıştı. Şimdi ben Topçu Meydanı'na gitmek zorundayım. Yaya olarak gitsem bana uzak geliyor. 63 numaralı araca binip ilerde insem de ters geliyor. Ben bundan memnun değilim" dedi.

Mustafa Özbek, "Bizim için iyi oldu. Karaköprü'ye gidip geliyoruz. Bizim için iyi oldu, daha da sakin oldu. Şehir trafiğinin rahatlaması için Kapaklı Pasajı'ndan itibaren trafiğe kapatmak gerekiyor. Bunun başka çaresi yok. Yama yapmakla olmaz. Bunlar durmadan yapa yapıyorlar, böyle olmaz. Urfa tünelinde senelerce çalıştım. Bu memleketin kurtulması için, Kapaklı Pasajı'ndan itibaren trafiği kapatacaksınız. Antep, 20 senedir bu işi yapmış. Başka şehirler hepsi yapmış. Bu alanı trafiğe kapatması gerekiyor" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title