Haberler
Güncelleme:

Yazıcıoğlu'nun ağabeyi: Davayı kapatmaya çalışıyorlar, herhalde birilerinin işine geliyordu böyle ölmesi

BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, kardeşinin ölümüyle ilgili olayın aradan geçen 14 yıla rağmen aydınlatılmadığını belirterek, duruşma öncesi kendisine uzatılan mikrofona "Bu davanın aydınlatılacağına inanıyor musunuz siz gazeteciler olarak? Biz inanmıyoruz, kapatmaya çalışıyorlar maalesef. Kimler? Ne için? Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölmesi, öldürülmesi ne için? Herhalde birilerinin işine geliyordu böyle ölmesi" açıklamasında bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Mali:

yazıklar olsun... bu adamın yaşaması kimin işine gelmedi....

71
3
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Aslında herkesin bir tahmini vardır ama söylemeye cesaret edemiyordur

yanıt22
yanıt2
Davut YALANCI:

Bu devletin görüp görebileceği en cesur ve mükemmel kişilerden biriydi. Eğer ki yaşasaydı kim bilir ne faydaları olurdu. Geçmişinde de çok çektirdiler adama, sonunda da canına kıydılar. Allah belasını versin dicem de alan almış, çalan çalmış artık.

48
1
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Zerre kadar onuru, gururu varsa bu gün Muhsin Başkanın partisini yönetenlerin sabah akşam bütün zamanlarını bu davanın aydınlatılması için harcamaları gerekir..:(

19
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Muhsin Yazıcıoğlu gerçek bir vatansever ülkücüydü . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Sistemin tüm yanlışlerına baş kaldıran cesur yiğit sözünü korkmadan söyleyebilen yiğit bir insandı .

13
0
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

kurucu başkanı olduğu partinin yönetiminden bu dava için bir çaba bir söz duyuyor musunuz?

5
1
yanıtYanıtla
gunay yanug:

20 yıldır iktidarda olanlara sormalısın

4
1
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Halk kimlerin yaptırdığını çok iyi biliyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title