Haberler

Yalova'da otomobilin çarpması sonucu şehit olan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Yalova'da uygulama noktasında bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Mustafa Emanetoğlu'nun cenazesi, memleketi Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde defnedildi.

Yalova'da uygulama noktasında bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Mustafa Emanetoğlu'nun cenazesi, memleketi Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde defnedildi.

Şehit polisin naaşı, Yalova Valiliği bahçesinde yapılan törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.

Emanetoğlu'nun cenazesi, polis araçlarından oluşan konvoy eşliğinde helallik alınmak üzere Karaağaç Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Helallik alındığı sırada baba Necati, anne Zehra ve eşi Ayşe Merih Emanetoğlu ayakta durmakta güçlük çekti.

Şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu, daha sonra omuzlara alınarak Karaağaç Mezarlığı'na götürüldü.

İl Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından baba Necati Emanetoğlu, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit polis memurunun cenazesi, daha sonra toprağa verildi.

Törene, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Yalova Valisi Muammer Erol, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Kocaeli Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbayı ile şehit polisin meslektaşları ve yakınları katıldı.

Yalova-Bursa kara yolundaki uygulama noktasında görevli polisler, Z.İ'nin (19) kullandığı aracı durdurmak istemiş, "dur" ihtarına uymayan sürücünün kaçarken aracıyla çarptığı polis memuru Mustafa Emanetoğlu (48) kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesinde şehit düşmüştü. Polis memuruna çarpıp kaçan Z.İ. ile beraberindeki S.Y. (18) ve S.İ. (17) gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kocaeli Yalova Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title