Haberler

Venezuela Devlet Başkanı Maduro: ABD Emperyalizmi Tarihsel Bir Çöküş İçerisinde

Güncelleme:

CARACAS, 12 Mart (Xinhua) -- Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin Latin Amerika, Karayipler ve dünyanın geri kalanındaki hegemonyasının çöküş içerisinde olduğunu söyledi.

CARACAS, 12 Mart (Xinhua) -- Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin Latin Amerika, Karayipler ve dünyanın geri kalanındaki hegemonyasının çöküş içerisinde olduğunu söyledi.

Maduro Cumartesi günü Caracas merkezli Arjantin medyasına verdiği röportajda, "ABD imparatorluğu tarihsel bir çöküş içinde ve artık Latin Amerika ve Karayipler halkının iyiliği için sunabileceği hiçbir şeyi ama hiçbir şeyi yok. Aksine, tüm politikaları çağdışı" dedi.

Maduro ayrıca, Beyaz Saray tarafından desteklenen ve "Latin Amerika toplumlarında hoşgörüsüzlük ve nefret yaratmaya yönelik anti-demokratik, totaliter, dışlayıcı ve ideolojikleştirilmiş projeleri" finanse etmeye ve ilerletmeye çalışan aşırı sağcı gruplardan oluşan "genişleyen bir dalga hala var" diye uyarıda bulundu.

Maduro, Venezuela'nın zor zamanlara direnmeyi ve "çok kutuplu ve çok merkezli yeni bir dünya ve insanlık için ortak bir kader" inşa etmeye katkıda bulunmayı başardığını vurguladı.

Venezuela lideri, "ABD emperyalistleri ve aşırı sağcı güçler, Maduro'yu yok ederek Venezuela'nın Bolivarcı ve devrimci projesini yok edeceklerine inanıyorlar. Yanılıyorlar, hem de çok yanılıyorlar" diye ekledi.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title