Haberler

Vahşet Tanrısı'na sanatseverlerden tam not

Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, yeni sezon için projelendirdiği birbirinden önemli oyunları prömiyerlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Böyledir Bizim Sevdamız adlı müzikalin ardından "Vahşet Tanrısı" adlı oyunu da vatandaşlardan tam not aldı.

Fransız oyun yazarı Yasmina Reza'nın ödüllü oyunu Vahşet Tanrısı, bireyin ve toplumun içinde barındırdığı hoşgörüsüzlüğü ve şiddet eğilimini, aile kavramını sorgulayarak anlatan bir kara mizah örneği olarak Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi'nde sanatseverler ile buluştu. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'nin de izlediği oyuna Eskişehirliler büyük ilgi gösterdi. Oyun sonunda sahneye çıkan Ünlüce, Eskişehir Şehir Tiyatroları ile gurur duyduklarını ifade ederek "Bu sezon da birbirinden önemli oyunları bizler için hazırladılar. Oyunlardaki performansları kadar oyunlardan alacağımız mesajlar da çok önemli. Hem Böyledir Bizim Sevdamız hem de Vahşet Tanrısı'nın halkımıza çok önemli mesajlar vereceğine inanıyorum. Sezon boyunca bu salonların boş kalmayacağına eminim. Ben yönetmen koltuğunda Şehir Tiyatroları sanatçımız Mert Kırlak nezdinde bütün oyuncularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Tony Ödülleri'nde en iyi tiyatro oyunu ödülüne sahip olan ve Zeynep Avcı'nın dilimize kazandırdığı oyunun dekor tasarımını Aylin Önen, ışık tasarımını Ali Rıza Tekin, müziklerini ise Ali Eyidoğan üstlendi. Beyaz perdeye de uyarlanan ve tüm dünyada çok büyük beğeni toplayan Vahşet Tanrısı, sezon boyunca Şehir Tiyatroları'nda sahnelenmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title