Haberler

Üzülmez, Kartepelilerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepelilerin mutlu günlerine ortak oldu.

Başkan yeğenini sözledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeğeni İbrahim Yılmaz'ı Suadiye'nin zarif kızlarından Ceyda Aydın ile sözledi. Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Abdullah Yılmaz ile ev hanımı Bahriye Yılmaz'ın yakışıklı oğlu İbrahim Yılmaz, evlilik yolunda ilk adımı attı. Suadiye Mahallesi sakinlerinden emekli Murat Aydın ile ev hanımı Halime Aydın çiftinin biricik kızları Ceyda Aydın'ın söz cemiyeti kız evinde gerçekleşti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeğeni İbrahim Yılmaz ile Ceyda Aydın'ın söz yüzüklerini "Allah Tamamına Erdirsin" dilekleri eşliğinde taktı. Mahalle arkadaşı da olan gençler eğitimlerini tamamladıktan sonra yeni yuvalarını kurmak için hazırlıklarını yapacaklar.

Ali Kaan sünnet oldu

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından Melahat Özkan ile Önder Mühendislik firmasında elektrik atelye şefi olarak çalışan Serkan Özkan çiftinin biricik oğlu Ali Kaan erkekliğe ilk adımını attı. Muhsin ve Perihan Bal ile Yurdanur ile Zihni Özkan çiftinin de torunu olan Pakmaya Muzaffer İncekara Okulu 2. Sınıf öğrencisi Ali Kaan Özkan'ın sünnet cemiyeti Ataevler Kültür Merkezi'nde kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşti. Sünnet cemiyetine katılan konuklar arasında yer alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de delikanlıya geçmiş olsun dileğinde bulunup takısını taktı.

Akyıldız'ı tebrik etti

Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Şaban Akyıldız'ın da kuzeni olan Melek Akyıldız hayatını Bahadır Akova ile birleştirdi. Acısu Mahallesi sakinlerinden müteahhitlik yapan Yusuf Akyıldız ile ev hanımı Fatma Akyıldız çiftinin zarif kızları Melek Akyıldız hayatını, Emekevler Mahallesi sakinlerinden emekli İsmail Akova ile ev hanımı Sakine Akova çiftinin vinç operatörü olarak çalışan yakışıklı çocukları Bahadır Akova ile birleştirdi. Hafta sonu Nesa Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün cemiyetinin konukları arasında yer alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Akova ve Akyıldız Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez de, genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

Trabzon'a gelin gitti

Ak Parti Kartepe Teşkilatı Uzuntarla Mahalle kurucu başkanı Süleyman Yakuoğlu kızı Nesibe'yi Trabzon'a gelin verdi. Aynı zamanda damadın amcası olan Süleyman Yakupoğlu ile ev hanımı Havva Yakupoğlu'nun zarif kızları Nesibe hayatını, Trabzonlu merhum Hasan Yakupoğlu ile ev hanımı Ayşe Yakupoğlu'nun makine operatörü olarak çalışan çocukları Nurettin Yakupoğlu ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki düğün cemiyetine Yakupoğlu Ailesi'nin dost ve akrabaları yanı sıra Ak Partililerin de ilgisi yoğun oldu. Düğüne katılarak gençlere ömür boyu mutluluk dileğinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Yakupoğlu Ailesini de tebrik etti.

AK Kartepe'nin Kübrası nişanlandı

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatının zarif sekreteri Kübra evlilik yolunda ilk adımı attı. Dumlupınar Mahallesi sakinlerinden Pirelli çalışanı Recep Akkaş ile ev hanımı Muazzez Akkaş çiftinin 3 çocuğundan biri olan Kübra Akkaş, Düzceli Halim ve Hatice Sali çiftinin mobilyacılık yapan çocukları İsmail Sadi ile nişanlandı. Kartepe Düğün Salonu'ndaki nişan cemiyetine her iki ailenin dost ve akrabaları yanında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı yöneticileri de katıldı. Gençlerin nişan yüzüklerini "Allah Tamamına Erdirsin" dilekleri eşliğinde Belediye Başkanı Üzülmez taktı. Akkaş ve Sali Ailelerinin mutluluğuna ortak olan Başkan Üzülmez, düğün tarihi belli olmayan gençlerden ellerini çabuk tutmalarını da istedi.

Nikahı Başkan Kıydı

Kartepe'nin renkli simalarından iş adamı Ahmet Batmanlar'ın yakışıklı oğlu Ömer Faruk, Melike Hancı ile nikah masasına oturdu. Kartepe İstasyon Mahallesi sakini dünürlerin nikah cemiyetine ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Emekli Cevat Hancı ile ev hanımı Saliha Hancı çiftinin zarif kızları Melike hayatını, Ahmet Batmanlar ile ev hanımı Çiğdem Batmanlar çiftinin Bekaert çalışanı çocukları Ömer Faruk ile birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini de Osman Kahremanca ve Metin Gezer üstlendi. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlere "Bir yastıkta ömür boyu saadetli mutlu bir yuva kurup bunu devam ettirmesiniz dileğiyle hayırlı uğurlu olsun" dedi. Evlilik cüzdanını da geline veren Başkan Üzülmez, aileleri de tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Yılmaz Ak Parti Akova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title