Haberler

Uşak Valisi Funda Kocabıyık yeni yıl kapsamında ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, yeni yıl dolayısıyla birtakım ziyaretlerde bulunup, görev yapan personelin, huzurevinde kalan yaşlıların ve öğrencilerin yeni yılını kutladı.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, yeni yıl dolayısıyla birtakım ziyaretlerde bulunup, görev yapan personelin, huzurevinde kalan yaşlıların ve öğrencilerin yeni yılını kutladı.

Vali Kocabıyık, Uşak-Ankara kara yolundaki denetim noktasında görev yapan polislerle bir araya geldi.

Burada polislerin yeni yılını kutlayan Kocabıyık, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne giderek görev başındaki personelle bir araya geldi.

Cumhuriyet Polis Merkezi'ndeki polisleri de ziyaret eden Kocabıyık, telsizden tüm polislerin yeni yılını kutladı.

Kocabıyık, telsiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2021 yılını geride bırakırken vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak kamu düzenini temin etmek adına büyük bir özveri ve fedakarlıkla görev ve sorumluluklarınızı yerine getirdiniz. Özellikle salgın döneminde zaman mefhumu gözetmeden, yılmadan, yorulmadan göstermiş olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyor şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, yeni yılın sizlere ve fedakar ailelerinize sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

Buradaki programının ardından sevgi evlerinde kalan çocuklarla ve huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Kocabıyık, huzurevindeki yaşlılarla pasta kesti gökyüzüne balon bıraktı.

İzmir-Uşak kara yolundaki denetim noktasında görev yapan jandarma ekipleriyle de bir araya gelen Kocabıyık, burada da telsizden görev yapan tüm personelin yeni yılını kutladı.

Vali Funda Kocabıyık, Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle buluşmasında pasta kesti, öğrencilerin yeni yılını kutlayıp sohbet etti.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık yeni yıl dolayısıyla kentte bir takım ziyaretlerde bulundu.

Uşak-Ankara kara yolundaki polis denetim noktasında personelle bir araya gelen Kocabıyık, buradaki görevlilerin yeni yılını kutladı.

Ardından 112 Acil Merkezi'ndeki görevlilerin yeni yılını kutlayan Kocabıyık, daha sonra da Cumhuriyet Polis Merkezi'ne gitti.

Burada telsizden tüm görev yapan polislerin yeni yılını tebrik eden Kocabıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Daha sonra da Demet Çocukevi'deki çocuklarla bir araya gelen Vali Funda Kocabıyık, ardından hUzurevindeki yaşlıların yeni yılını kutladı.

Buradaki yaşlılarla pasta kesen Kocabıyık, daha sonra da beraber gök yüzüne balon bıraktı.

İzmir-Uşak kara yolundaki jandarma uygulama noktasına gidip, burada da tüm personelin yeni yılını telsizden kutladı.

Buradaki programının ardından Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu'ndaki öğrencilerle bir araya gelen Kocabıyık, öğrencilerle sohbet edip, pasta kesti.

Kaynak: AA / Güncel

Funda Kocabıyık Uşak Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title