Haberler

Ünlüler Partiyle Favori Meyvelerini Seçti

Güncelleme:

Yedigün, en yeni lezzetini son zamanların gözde ismi Nur Yerlitaş ile birlikte seçiyor.


Yedigün, yeni lezzetini belirlemek amacıyla Türkiyenin yeni fenomeni Nur Yerlitaşla birlikte düzenlediği Türkiye Yedigünün Yeni Meyvesini Seçiyor kampanyasını, iletişimci Özgür Arasın ev sahipliğinde ünlü isimlerin katıldığı eğlenceli bir partiyle kutladı. Nurellanın kendine özgü tarzıyla ilgi odağı olduğu davete katılan ünlü konuklar, Yedigünün yeni lezzeti için favorilerini belirledi.

Nurellanın renk kattığı Türkiye Yedigünün Yeni Meyvesini Seçiyor kampanyası ile erik, karadut ve şeftali arasından yeni Yedigün lezzeti belirlenecek.

Nurellanın rol aldığı reklam filmlerinin yayına girmesiyle Twitterda Trend Topic olan ve on binlerce kişinin oy verdiği kampanya, özel bir davetle kutlandı. Ünlü iletişimci Özgür Arasın ev sahipliğinde La Petite Maisondaki davete, aralarında Deniz Akkaya, Berkay, Feryal Gülman, Gül-Elif Dürüst, İvana Sert, Aslı Şen, Öykü Serter, Yonca Evcimik in yer aldığı medya, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Kendine özgü tarzı ve internetteki capsleriyle Türkiyenin yeni fenomeni olan Nurella, tüm konuklarla yakından ilgilendi. Konuklar için hazırlanan özel capslerin geceye renk kattığı davette, ünlü isimler de Yedigünün yeni lezzeti için kendi favori meyvelerini seçti.
Yedigünün yeni meyvesi, www.meyvenisec.com adresinde yapılan oylama ile belirlenecek. Katılımcılar, Nur Yerlitaşın eğlenceli sorularını yanıtlayarak, Yedigünün yeni meyvesini seçecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title