Haberler

UNIQ Hall Aralık ayında ışıl ışıl

Türkiye'nin en önemli kültür sanat sahnelerinden UNIQ Hall dopdolu programıyla Aralık ayında da fark yaratmaya devam ediyor.

Sevenleri tarafından merakla beklenen, Türk Edebiyatı'nın önde gelen isimlerinden Sabahattin Ali'nin hayatından kesitlerin yer alacağı ve ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in muhteşem performansıyla sahnelenecek olan müzikli oyun 'Aldırma Gönül' 11 Aralık tarihinde UNIQ Hall'de perdelerini seyircisine açıyor.

2002 yılında New York'ta gösterime girdiği günden beri 16 ülkede sahnelenen ünlü Off-Broadway müzikali 'Son Beş Yıl' Türkiye'de ilk kez UNIQ Hall'de sahnelenecek. Kaan Sekban ve Pelin Akil'in başrollerini paylaştığı müzikalinin besteleri Josan Robert Brown imzası taşıyor. 14 Aralık'ta seyircisiyle buluşacak müzikal yirmili yaşlarının sonundaki iki gencin bitmek bilmeyen aşk öyküsünü konu alıyor.

Kardeş Türküler'in kendi düzenlemeleriyle hazırladığı 15 Ahmet Kaya şarkısının canlı olarak seslendirildiği ve tiyatro severler tarafından oldukça ilgi gören müzikli tiyatro oyunu; 'Hep Sonradan' 25 Aralık'ta yeniden sahnede.

İstanbul Tiyatro Festivali'nde tiyatro severler tarafından tam not alan Türk tiyatrosunun en değerli isimlerinden oyuncu ve yönetmen Şahika Tekand'ın özgün yaklaşımıyla kaleme aldığı 'IO', 23 Aralık tarihinde UNIQ Hall sahnesinde seyircisi ile tekrar buluşuyor.

UNIQ Hall'de sezonun beğenilen oyunları sahnelenmeye devam ediyor!

Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Tuğrul Tülek'in oturduğu, Pangea ve Tatlı Ekşi Tiyatro'nun ilk prodüksiyonu 'Aşk Geçmişim' oyunu seyirciye unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatıyor. Başrollerini Rıza Kocaoğlu, Şebnem Bozoklu ile Melisa Doğu'nun paylaştığı anti-romantik komedi oyun 12, 18 ve 26 Aralık tarihlerinde UNIQ Hall'de sahneleniyor.

Sahnelenmeye başladığı ilk günden bu zamana kadar seyircisinden yoğun ilgi gören, Onur Saylak ve Şükran Ovalı'nın etkileyici performanslarıyla seyircisinden büyük beğeni toplayan ve Florian Zeller'in ödüllü oyunu 'Evlat' 13 ve 27 Aralık'ta UNIQ Hall'de sanat rüzgarı estirmeye devam edecek.

Başrollerini Tuba Ünsal, Engin Alkan, Alper Saldıran, Sercan Badur paylaştığı ve Sabahattin Ali'nin ölümsüz eserlerinin yer aldığı 'Kürk Mantolu Madonna' 3 Aralık tarihinde UNIQ Hall'de seyircisiyle bir araya geliyor. Yönetmen koltuğunda da Engin Alkan'ın yer aldığı oyun İstanbullulara tiyatro şöleni yaşatıyor.

75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan ve Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu, İbrahim Selim gibi isimlerin hafızalara kazınan performansları ile büyük beğeni toplayan 'Arzu Tramvayı' 24 Aralık tarihinde sevenleriyle buluşmayı sürdürüyor.

Ece Dizdar, Başak Daşman ve Merve Dizdar'ın performansıyla sahnelenen ve eleştirmenler tarafından oyunculuk şöleni olarak tanımlanan, 'Yutmak' oyunu 28 Aralık tarihinde UNIQ Hall sahnesinde perdelerini yeniden seyirciye açmaya hazırlanıyor. 3 insanın etkileyici hikayelerini anlatan, Merve Dizdar'ın performansıyla ödül kazandığı oyun seyircisiyle buluşuyor.

Aralık ayında UNIQ Hall'de sahnelenecek olan oyunların biletlerine www.biletix.com adresinden ulaşılabiliyor. Oyunlar ile ilgili güncel haberlere ise Uniqentertains sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Aralık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title