Haberler

Ümraniye'deki Kur'an kursları öğrencilerinden Ayasofya-i Kebir Camisi'ne ziyaret

Güncelleme:

Ümraniye İlçe Müftülüğünce, yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerle Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Ümraniye İlçe Müftülüğünce, yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerle Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Müftülükten yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte, il ve ilçe müftülüklerince yaz Kur'an kurslarında eğitim öğretime devam ediliyor. Kurslarda eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel içerikli etkinlikler de yapılıyor.

Bu kapsamda, Prof. Dr. Necmettin Erbakan, İmam-ı Şafii ve Hacı Ömer Karagül Diyanet Gençlik merkezlerindeki yaz Kur'an kursu öğrencileri, Ayasofya-i Kebir Camisi'ni ziyaret etti.

Ziyarette cami hakkında bilgi alan öğrenciler burada öğle namazını kıldı, daha sonra Gülhane Parkı'nı gezdi.

"Hedefimiz gençlerimizde güzel anılar bırakmak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül, ilçede açtıkları Diyanet Gençlik Merkezleri ile gençlere ulaşmanın çeşitli yollarını aradıklarını belirtti.

Gül, yaz Kur'an kursu vesilesiyle gençlerin tatillerini en yararlı ve güzel şekilde geçirmeleri için onlara rehberlik yapmaya gayret ettiklerini kaydederek, "Kurslarımızda dini eğitimlerimizle birlikte okçuluk, izcilik, sanat çalışmaları, kitap tahlilleri, akıl ve zeka oyunları yarışmaları, futbol turnuvaları, piknik ve gezi gibi onların ilgisini çekecek pek çok etkinlik de gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz, yaz kursları bittiğinde gençlerimizde güzel anılar bırakmak ve onlarla merkezlerimiz arasında bir gönül bağı kurmak." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Necmettin Erbakan Hisarcık Ümraniye gençlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title