Haberler

SPOR Uluslararası MTB Kupası yarışları sona erdi

Güncelleme:

SPOR Uluslararası MTB Kupası yarışları sona erdi

İlyas KAPLAN/KAYSERİ,(DHA) - Kayseri'nin UNESCO Dünya Mirası Geçici listesinde yer alan Koramaz Vadisi'nde gerçekleştirilen 3 ülkeden 36 sporcunun katıldığı Uluslararası MTB (Dağ Bisikleti) Kupası yarışlarının birinci etabı sona erdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Uluslararası Koramaz Vadisi MTB (Dağ Bisikleti) Kupası Yarışlarının birinci etabı bugün yapılan yarışlarla sona erdi. Yarışlar Veske Mahallesi'nde gerçekleştirildi. 3 ülkeden 36 sporcunun katıldığı yarışlar 4,5 kilometreden oluşan parkurda erkekler 7, kadınlar 4 tur pedal çevirdi. Yarışlar ödül töreni ile sona erdi. Ödül törenine Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Melikgazi İlçe Jandarma Komutanı KD. Yüzbaşı Cuma Kavak, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa ve Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, sporcular, antrenörler ve görevliler katıldı. Tören sonrası Eliminatör MTB Kupası yarışı Elit Erkekler ve Kızlarda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi. Bugün yapılan yarışlar sonucu Vekse MTB Kupası Yarışı Elit Erkeklerde; Denis Sergiyenko (Kazakistan) birinci, Yegor Karassyov (Kazakistan) ikinci ve Emre Yavuz (Türkiye) üçüncü oldu. Vekse MTB Kupası Yarışı Elit Kadınlar kategorisinde; Alina Sarlıkova (Kazakistan) birinci, Azize Bekar (Türkiye) ikinci ve Sevim Gerçek (Türkiye) üçüncü oldu. Vekse MTB Kupası Yarışı Genç Erkeklerde Emre Yuca (Türkiye) birinci, Parsam Shahsavari (İran) ikinci, Serdar Kara (Türkiye) üçüncü oldu.

BAHATTİN AKYÖN A MİLLİ TAKIM ERCİYES'TE KAMP YAPACAK

Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön yaptığı açıklamada, Türkiye Bisiklet Federasyonu olarak bu şehri başımızın tacı yapacağız. İnşallah en kısa zamanda Kayseri'yi bisiklet şehri olarak göreceğiz. Ancak, bizimde sizden bir isteğimiz var. 8 gündür burada misafir olduk. Kayseri yöneticilerinin bizlere göstermiş olduğu ev sahipliğine teşekkür ediyoruz. Ancak Dağ Bisikleti dalında Uluslararası bir yarış gerçekleştirdik. Bisiklet şehri olma yolunda ilerleyen bir şehrin vatandaşlarını da burada görmek istiyoruz. 18 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında Büyük Erkekler A Milli Takımımızın kampını Erciyes Dağı'nda yapacağız diye konuştu.

SÜLEYMAN SEFA TEMEL HEDEFİMİZ OLİMPİYATLARA GİTMEK

Ödül töreni sonrası Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Eliminatör MTB Kupası yarışı Elit Erkekler birincisi Süleyman Safa Temel ise Malatya'dan geliyorum. 4 kategoride yarıştım. Bunun 3'ünde kürsüdeydim. Ayrıca Eliminatör MTB Kupası yarışı Elit Erkekler kategorisinde birinci oldum. Milli formayı kürsüye çıkarttım çok mutluyum. Kayseri'de 2 yarışa daha katılacağız. 2024 Paris Olimpiyatlarına kadar puan toplayacağız. Hedefimiz 3 Türk sporcu olarak olimpiyatlara gitmek ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title