Haberler

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Yıldırım'dan Cumhurbaşkanı Seçimi açıklaması Açıklaması

Güncelleme:

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Ülkü Ocaklarının adayı belli, kararı nettir.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Ülkü Ocaklarının adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi ve seçimlerden ezici çoğunlukla zaferle çıkması ülkücü gençliğin öncelikli hedefidir." ifadesini kullandı.

Yıldırım, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Cumhur İttifakı sayesinde milli kazanımların süreceğini, milli ülkülerin gerçekleşeceğini ve Türk dünyasının birliğinin sağlanacağını, beli kırılan PKK başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle etkin mücadelenin amansız devam edeceğini belirtti.

Cumhur İttifakı ile Türkiye Yüzyılı'nın başlayacağını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Cumhur İttifakı, Batı'nın aleni itirazına rağmen, Doğu Akdeniz'de, Suriye'de, Irak'ta, Azerbaycan'da, Libya'da ve Kıbrıs'ta kuşatmayı yarmış, fiili Türk gücünü oluşturmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı güç birliği, Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olmaya devam edecektir.

Zillet İttifakı'nın HDP, PKK, FETÖ ve diğer teröristlerle olan birlikteliğine Türk milleti ve gençliği gerekli cevabı 14 Mayıs'ta sandıkta vermiştir. Kılıçdaroğlu ilk turda Selahattin Demirtaş'a özgürlük derken ikinci turda sahte milliyetçilik söylemleriyle iki yüzlülüğünü bir kere daha ortaya koymuştur. Kandil'deki teröristlerin videolarda yalvararak oy istediği Kılıçdaroğlu yenilmeye mahkumdur."

"Var gücümüzle çalışacağız"

Ahmet Yiğit Yıldırım, "Ülkü Ocaklarının adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve seçimlerden ezici çoğunlukla zaferle çıkması ülkücü gençliğin öncelikli hedefidir." değerlendirmesinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Lider Ülke Türkiye" vizyonuna değinen Yıldırım, süper güç Türkiye yolunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.

Yıldırım, milli ülküler etrafında kenetlenen, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan tüm gençleri 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında "Lider Ülke Türkiye" vizyonuna sahip çıkmaya davet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title