Haberler

TVF Başkanı Üstündağ, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Güncelleme:

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen başkan Üstündağ, haber, yaşam ve spor kategorilerinde birer fotoğraf için oy kullandı.

Mehmet Akif Üstündağ, spor kategorisinde oyunu Fecri Barlık tarafından çekilen Siirt'te bir grup çocuğun araç lastiklerinden kendi imkanlarıyla oluşturduğu voleybol sahasında maç yaptıkları anı gösteren "Lastiklerden voleybol sahası" adlı fotoğrafı seçti. Üstündağ, fotoğrafa oyu 2020 CEV 19 Yaş Altı Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda altın madalya kazanan ay-yıldızlı takımın oyuncuları Çağla Salih ve İpar Özay Kurt ile beraber verdi.

TVF Başkanı, imkansızlıklara rağmen voleybol sevgisini yaşatan Siirtli çocuklara park yaptırdıklarını belirterek, "Bu fotoğrafı çeken, emek veren kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Bu fotoğraf gündem oldu. Siirt'te sporu çok seven bir Valimiz var. Voleybolu çok seven kardeşimiz. Oraya park yapılması için destek verdik. Bakanlığımız ve Valiliğimizin desteğiyle de bu fotoğrafın çekildiği yer şimdi 'Lastik Park' spor alanı oldu. Bu da bizi mutlu etti. Bundan sonra gönderdiğimiz malzemelerle güzel voleybol maçları yapılıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor." diye konuştu.

Milli sporculardan İpar Özay, elde ettikleri başarıların çocukları voleybola yönlendirdiğinin hatırlatılması üzerine, "Biz ablalarımızı örnek alıyoruz. Bizden küçük kardeşlerimize de örnek olabildiğimiz ve onları voleybola özendirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Elde ettiğimiz başarılar daha çok duyuldukça daha çok küçük kardeşimiz voleybola yöneliyor. Bu da Türk voleybolunun daha çok gelişmesi anlamına geliyor." ifadelerini kullandı.

Çağla Salih ise başarılarının devam etmesi için daha çok çalışacaklarını aktararak, "Küçük kardeşlerimiz bize ulaşıyor, onlarla konuşma fırsatı buluyoruz. Onların böyle heveslendiğini görmek bizim için çok büyük bir onur. Umarım biz de her turnuvada onlara başarılarımızı gösterebiliriz. Böylece daha çok çocuğa ulaşabiliriz." şeklinde görüş belirtti.

Mehmet Akif Üstündağ, haber kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın çektiği "Ayasofya'da 86 yıl sonra ibadet" adlı fotoğrafı, yaşam kategorisinde ise İsa Terli'nin çektiği "6 güzel adam" isimli fotoğrafı seçti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Voleybol Federasyonu Akif Üstündağ voleybol Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title