Haberler

Turkcell Kuruçeşme Arena 2011 Yazında Yine Dünya Starlarını Ağırlıyor

Eşsiz Boğaz Manzarasıyla Dünyanın En Güzel Gösteri Merkezlerinden Biri Olan Turkcell Kuruçeşme Arena'nın 2011 Programı Açıklandı.

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 17 bin kişilik dev eğlence mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena'nın 5. yıldır isim sponsorluğunu üstleniyor. Bu sponsorluk kapsamında Turkcell mekanı yeni bir çehreye kavuşturmak için her yıl olduğu gibi özel bir çalışma gerçekleştiriyor.

Konumuyla dünyanın en güzel gösteri merkezlerinden biri olan Turkcell Kuruçeşme Arena bu sene de yerli ve yabancı bir çok yıldızı ağırlayacak. 17 bin kişi kapasiteli eşsiz mekanda Jamiraquai'den Ricky Martin'e dünyanın en ünlü yıldızları sahne alacak. Beşiktaş Belediyesi ve BKM tarafından yapılandırılan Turkcell Kuruçeşme Arena 2011 yazında da İstanbullu sanatseverlerin buluşma noktası olacak.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın "Dünyanın en güzel konser mekanlarından biri olan Turkcell Kuruçeşme Arena'ya bu sene 5. kez isim sponsoruyuz. Sponsorluğumuz kapsamında mekanı her yıl yeni bir çehreye kavuşturuyor ve buranın dünya çapında bir gösteri merkezi olmasına katkıda bulunuyoruz. Kent-kültür-sanat ilişkisinde önemli bir yere sahip olan mekanımızda açılışımızdan bu yana 1,5 milyon civarında izleyicimizi ağırladık.

Sadece 2010 yaz sezonunda Turkcell Kuruçeşme Arena'da 46 Konser, 7 film gösterimi ve 2 basketbol maçı gösterimi gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz çok ilgi gören ve ses getiren organizasyonlar oldu. Bu sene de dünya starlarının vereceği açıkhava konserlerinin yanında, Turkcell'lilere Boğaz kıyısında sinema keyfi yaşatacağız. 2011'de konuklarımızla birlikte unutulmaz anlar yaşayacak ve güzel vakit geçireceğiz" dedi.

Turkcell Kuruçeşme Arena'nın ilk etapta netleşen programı şöyle:

HAZİRAN

3 CUMA MANGA

4 CUMARTESİ ATİYE/MOR VE OTESİ

9 PERSEMBE ANADOLU ATEŞİ

18 CUMARTESİ RICKY MARTIN

21 SALI TEOMAN

23 PERSEMBE SUZAN KARDES

25 CUMARTESİ BİBUYUKFEST-MEY

26 PAZAR JAMİROQUAİ

30 PERSEMBE YALIN

TEMMUZ

2 CUMARTESİ SİBEL CAN

13 CARSAMBA MFÖ

16 CUMARTESİ FUNDA ARAR

21 PERSEMBE ZULFÜ LİVANELİ

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title