Haberler

Türk Metal Kırıkkalespor, Şampiyon Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Maçtan detaylar Şampiyonluk sevincinden detaylar AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can'ın konuşması Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın konuşması Türk Metal Kırıkkalespor, şampiyon oldu Türk Metal Kırıkkalespor, BAL Ligi 6. Grup'ta Kazan Belediyespor'u 15 bin taraftarının önünde 2-0 yenerek şampiyon oldu Maç sonunda yapılan davullu zurnalı kutlamaya Kırıkkale Valisi Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can, Belediye Başkanı Saygılı ve Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak da katıldı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor, ligin son maçında Kazan Belediyespor'u 2-0 yenerek şampiyon oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Maçtan detaylar

Şampiyonluk sevincinden detaylar

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can'ın konuşması

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın konuşması

Türk Metal Kırıkkalespor, şampiyon oldu

Türk Metal Kırıkkalespor, BAL Ligi 6. Grup'ta Kazan Belediyespor'u 15 bin taraftarının önünde 2-0 yenerek şampiyon oldu

Maç sonunda yapılan davullu zurnalı kutlamaya Kırıkkale Valisi Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can, Belediye Başkanı Saygılı ve Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak da katıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor, ligin son maçında Kazan Belediyespor'u 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Ligin son haftasında Ankara ekibi Kazan Belediyespor'u 15 bin taraftarının tıklım tıklım doldurduğu Fikret Karabudak Stadı'nda ağırlayan Türk Metal Kırıkkalespor, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenerek, 5. grubu lider tamamlayan Sarayönü Belediyespor ile Spor Toto 3.Lig'e çıkma yolunda play-off oynamaya hak kazandı.

Maç sonunda, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak sahaya inerek, futbolcuların davullu zurnalı sevinç gösterilerine katıldı.

Vali Kolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk Metal Kırıkkalespor'un çok önemli bir işi başararak gurubunu şampiyon tamamladığını ifade ederek, play-off maçını da kazanarak Spor Toto 3.Lig'e çıkmaya hak kazanacağına inandığını söyledi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can da Türk Metal Kırıkkalesporlu futbolculara teşekkür ederek, "270 bin Kırıkkaleli'ye hayırlı uğurlu olsun. Heyecanı hep birlikte yaşadık. Biraz gergin bir maç oldu. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah sonunu getiririz." diye konuştu.

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak ise Türkiye'nin birlik beraberliğe çok ihtiyacı olduğu bu dönemde sporun ne kadar birleştirici bir unsur olduğuna hep beraber şahit olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Can AK Parti Türk İş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

vam parse:

aman tanrım dedim ronoldo robbotmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title