Haberler

Turan Özdemir Caddesinde Kaldırımlar Yenileniyor

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi Turan Özdemir Caddesinin kaldırımları yenileniyor.

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi Turan Özdemir Caddesinin kaldırımları yenileniyor.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Cumhuriyet Mahallesi Turan Özdemir Caddesinde yaklaşık 10 yıllık olan kaldırımların deforme olması nedeniyle yenilendiğini dile getirdi. Özdemir, "Belediye olarak ilçenin muhtelif yerlerinde kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bunların içinde en önemlisi olan çarşı merkezinde devam eden kaldırım çalışmalarıdır. Buradaki kaldırımlar 10 yıldan fazladır kullanılıyor. Bu kaldırımların çeşitli sebeplerle deforme olması nedeniyle yeniliyoruz. Bu kaldırımlarda engelliler için de engellilerin rahat bir şekilde hareket etmeleri doğrultusunda çalışmalar da yapılmaktadır" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Gölbaşı Belediyesi Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title