Haberler

Truth Social hakkında tedirgin eden uyarı!

Güncelleme:

Trump'ın sosyal medya platformu Truth Social hakkında potansiyel alıcı şirketten uyarı geldi. Yatırımcılara batma riski olduğu söylendi.

Eski ABD başkanı Trump'ın - Twitter hesabının yanlış bilgilerle propaganda yaptığı gerekçesiyle kapatılmasının ardından açtığı- sosyal medyası Truth Social'ı satın alma girişimi başlatan şirket, yatırımcılarını geçmişteki ticari başarısızlıklar hakkında uyardı.

Hatta Digital World, Trump'ın Atlantic City'de açtığı Trump Taj Mahal ve Trump Vodka girişimlerinin nasıl başarısızlıkla sonuçlandığını söyledi. Her ne kadar bu yeni sosyal mecra diğer başarısızlıklarından farklı bir alanda olsa da riskli olabileceğini belirtti.

Truth Social hakkında uyarı yapan Digital World, TMTG ile birleşmek istiyor!

Donald Trump'ın sosyal ağı Truth Social hakkında uyarı yapsa da satın alma girişimlerini devam ettiren Digital World, TMTG ile yapılacak bir birleşmenin her iki taraf için de büyük kar getirebileceğini söylüyor. Fakat yine de yatırımcılarına bu işin risk taşıdığı bilgisini vermekten de kaçınmıyor.

Elon Musk'tan şaşırtan Truth Social açıklaması

Öte yandan belirttiğimiz gibi Truth Social Trump'ın eski işlerinden tamamen bağımsız. Hatta Twitter'ın gerçekte özgürlükçü olmadığı iddiasıyla tepki amacıyla temelleri atıldı. Fakat Digital World ile birleşme tamamlanırsa ipler Trump'ın elinden çıkacak. Zira yeni sahibi hisselerin yüzde 47 ile 58'i arasında bir oranını kontrol edecek. Ayrıca başkanlık koltuğuna da oturacak.

Konuyla alakalı açıklama yapan DW şunları söyledi:

Başkan Trump ile bağlantılı bir dizi şirket iflas başvurusunda bulundu. TMTG'nin de iflas etmeyeceğinin garantisi olamaz. Diğerlerinin tümü TMTG'den farklı işlerde olsa da TMTG'nin performansının bu kuruluşların performansını aşacağının garantisi olamaz.

Bir zamanlar başkan adaylığı alay konusu olmuş olsa da Trump şu anda ABD'de Cumhuriyetçilerin önde gelen temsilcileri arasında bulunuyor. Bu sebeple doğru ya da yanlış fark etmeksizin söyleyeceği şeylerin sansürlenmesine şiddetle karşı çıkıyor.

Truth Social ile de bu konuda bir anlaşma yaptı. Şartlara göre Trump, diğer platformlarda yapacağı paylaşımları en az 6 saat önce Truth üzerinden yayınlayacak. Fakat siyasi mesajlaşma konusunda dilediği yerde paylaşım ve yayın yapabilecek.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Donald Trump Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title