Haberler

TRAKYA'NIN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI

Güncelleme:

TRAKYA'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

TRAKYA'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisi altına giren bölgede Edirne'nin Bulgaristan sınırı, Kırklareli'nin Kofçaz, Tekirdağ'ın Malkara, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçesinde yüksek kesimler kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava Trakya'yı etkisi altına aldı. Dün bölgede yağmur yağışı yaşanırken, gece yarısından itibaren Kırklareli'nin Kofçaz ilçesi ve Bulgaristan'a açılan Dereköy Sınır Kapısı kesimi ile Tekirdağ'ın Malkara ve Şarköy ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Dereköy Sınır Kapısı kesiminde kar kalınlığı yer yer 10 santime ulaştı. Süleymanpaşa'nın beyaza bürünen Ormanlı Mahallesi'nin muhtarı Şahin Esen, kar yağışını görünce şaşırdıklarını söyledi. Esen, Aslında her yıl bir yağış oluyordu. Yağmur, fırtına gibi. Ancak bu yıl kar yağışı bizi açıkçası şaşırttı. Tek korkumuz meyve ağaçlarının don yaşanırsa onlara sıkıntı olur dedi.

Yüksek kesimlerine kar yağışının etkili olduğu Trakya'da hava sıcaklıkları da 3 dereceye kadar düşerken, alçak kesimlerde de yer yer yağmur yağışı sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Kırklareli Tekirdağ Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title