Haberler

Trabzon Hamzaçebi CHP'de Fetö'cü Aramak Bir Siyasal Fantezidir

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün Sukenarı Mahallesi'nde taziyeleri kabul eden ailesini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında Pkk'lı teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün Sukenarı Mahallesi'nde taziyeleri kabul eden ailesini ziyaret etti. Ziyarette Hamzaçebi'nin yanı sıra CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör ve birçok partili de yer aldı. Burada Eren Bülbül'ün ağabeyleri Erdoğan ve Çağlar Bülbül ile görüşen ve taziye dileklerinde bulanan Hamzaçebi aileye kartını vererek bir sıkıntılarının olması durumunda kendisini çekinmeden arayabileceklerini söyledi.

'BU ACI BÜTÜN İNSANLIĞIN ACISIDIR'

Ziyarette konuşan ve PKK terör örgütünün hain eylemini kınadıklarını belirten TBMM Başkanvekili Hamzaçebi, 'PKK'nın hain eylemini hepimiz kınıyoruz. Eren'i bütün Türkiye'nin evladı yapan acı bir eylemdi. Hangi terör örgütü olursa olsun hiçbir zaman Türkiye'yi bölmek gibi bir amaca ulaşamayacaktır. Milletimiz karşısında dimdik ayakta duracaktır. Milletimiz buna müsaade etmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti buna müsaade etmeyecektir. Bu mücadele hep birlikte milletçe yürüttüğümüz mücadeledir. Bu acı bütün insanlığın acısıdır. Sayın Genel Başkanımızın taziye dileklerini de iletiyorum. Bu ülkede ay yıldızlı bayrağımız altında sonsuza kadar yaşayacağız bundan kimsenin kuşkusu olmasınö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Akif Hamzaçebi Trabzon PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title