Haberler
Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı'ndan "sahte kanser ilacı" iddialarına yanıt

SGK tarafından yurtdışından getirilen ve löseminin son aşamasında kullanılan ICLUSIG adlı ilacın sahte olduğuna yönelik iddia gündeme bomba gibi düştü. Sağlık Bakanlığı kamuoyunda tartışma yaratan iddiayı "2019 yılında SGK tarafından orijinal olarak tespit edilen ilaçların soruşturma gereği kolluk kuvvetleri gözetiminde yeni alınan numunelerinin sahte olduğu tespit edilmiştir" ifadeleriyle doğrularken konuyla ilgili suç duyurusunda bulunulduğuna vurgu yapıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Hakan Soyadi:

boşuna uğraşmayın herzamanki gibi kimse ceza almayacak ama ödül alabilir günümüz türkiyesi şaşaırmamk lazım

42
4
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Asıl sizin daha yeni haberiniz oluyor. Daha neler neler var. Devlete dolar borcu olan şirketin borcu TL ye çevrilip devlet zarara uğratıldı. AKPye oy verenlere sorsan hepsi devletini çok seviyor, diğerleri hep hain...

33
6
yanıtYanıtla
bekir yapici:

güney amerika ülkelerinden sahte ilac alindigini ve ülkemize bazi ilaclarin gercek fiyatinin 10-50 kati daha pahali satildiginin ihbarinini bir yabanci ilac firmasi cok önceden yapti deniyor chp milletvekilide bu duruma dikkat cekti tv kanallarinda dile getirdi ama korkarim hastalarimiz o sahte ilaclari sifa olsun diye kullandi.

24
3
yanıtYanıtla
Temel Temel:

allah o hastalığı bu ve benzeri olaylara sebeb olanlara göz yumanlara versin inşallah

yanıt4
yanıt0
ferhat atmaca:

fahrettin koca sana sesleniyorum. çok inandığın aşı olayının düzmece olduğunu öğrendikten sonra çıkıp bir özür diledin mi? bari bu sefer istifa et.

19
7
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Gerceği bulunmazsa sahtesini yaparlar

9
12
yanıtYanıtla
Temel Temel:

arkadaş devleti çürüttler. her yer aynı kamuda israf diz boyu uslsüzlük diz boyu cimere yazıyorum usulüne uygundur diyor. herkesin altında kiralık son model araç araç tanıma takılı gez allah gez.emekliye memura gelince yok.

16
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title