Haberler

Ticaret SEM'de e-ticaret ve mücevherat eğitimleri başlıyor

Güncelleme:

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (Ticaret SEM), mücevherat ve e-ticaret uzmanlığı eğitimleri başlatacak.

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversite, kuyumculuk sektörünün üretiminde nitelikli eleman ihtiyacına cevap vermek ve yüksek katma değerli mücevher üretimi için çalışmalarına yeniden başladı.

Üniversite ile İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, mücevherat eğitimleri verilecek.

Kuyumculuk sektörüne özel hazırladığı sertifikalı programlarla Kuyumcukent'te gerçekleştirilen birçok eğitime imza atan Ticaret SEM, şimdi de sektörden gelen talepler doğrultusunda yeniden mücevherat eğitimleri veriyor.

İş birliği kapsamında 3D Bilgisayar Destekli Mücevher Tasarımı MATRİX GOLD eğitimleri başladı. MATRİX eğitimleri yanında "Z-brush, Ham Elmas Değerleme Uzmanlığı ve Mücevherat Tasarım ve Çizim Teknikleri" eğitimleri de Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek.

e-ticaret uzmanlığı için fırsat

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Mediastore ve Ticimax e-ticaret Sistemleri eğitimleri için de güçlerini birleştirdi. Gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde "Online e-Ticaret Uzmanlığı Sertifikalı Programı" başlatılacak.

Katılımcıların temel e-ticaret bilgileri ve e-ticaret faaliyetlerinde gerekli olan pazarlama teknikleri ile ilgili kapsamlı bir eğitim alacağı program 28 Kasım-20 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Online ortamda 40 saat sürecek programda başarılı olanlara sertifika verilecek.

e-ticaretin A'dan Z'ye yol haritasının paylaşılacağı programla katılımcılar, hem kişisel becerilerini geliştirecek hem sektör profesyonellerinin deneyimlerinden faydalanacak hem de işini e-ticarete taşımak için gerekli olan donanıma sahip olacak.

Özellikle e-ticaret alanında kariyer yapmak isteyenler, girişimciler ve KOBİ'ler için tasarlanan sertifika programı kapsamında, e-ticarete giriş, e-ticaret yazılım altyapısı, e-ihracat, gümrükler, e-ihracat altyapısı, tasarım, ürün, kargo, ödeme sistemleri, pazar yerleri, pazarlama bileşenleri, SEO, entegrasyonlar, sipariş yönetimi, sosyal medya, performans analizi, KVKK ve site yapılandırma gibi onlarca başlıkta eğitim yer alıyor.

Eğitimler, Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu Cenk Çiğdemli, iyzico Kanal Yöneticisi Demet Pektaş, Ticimax Dijital Pazarlama Yöneticisi Pınar Keleş, Ticimax Eğitim Yöneticisi Erhan Dönmez, Elpis HR Kurucusu Pınar Mermi, Mediastore Kıdemli Performans Pazarlama Yöneticisi Serra Gürpınar, Keynes Danışmanlık Ortağı Ahmet Emre Bükcü, Rue E-ticaret Direktörü Uğur Akbıyık ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen Yıldırım tarafından verilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title