Haberler
Güncelleme:

Ameliyathanedeki görüntüleri pes dedirtti! İl Sağlık Müdürlüğü'nden hastanede görev aldığı öne sürülen sahte doktorla ilgili açıklama

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ndeki 'sahte doktor' olayıyla ilgili tutuklanan Ayşem Özkiraz hakkında açıklamada bulundu. Müdürlük tarafından yapılan açıklamada Özkiraz'ın görevli gibi çalışmadığı, hasta muayene etmediği ve hekimin görevi olan hiçbir tıbbi girişimde bulunmadığı belirtildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

bekir yapici:

benim yasadigim ülkede böyle bir durumda saglik bakanindan baslayarak en alttaki mesul kisiye kadar istifa gelir sayet piskinlik yapip sucu ona buna atarak unutturma yoluna giderek istifa etmeseler bile halk ve medya isin pesini birakmaz istifaya mecbur birakir yargi deseniz sadece sahtekari degil tüm sorumlu olanlarida beraber yargilar.

58
19
yanıtYanıtla
Yasin Kara:

Senin yaşadığın ülkede doktok avukat mimarlar odası başkanı stklari PKK (terörist ) propagandasi yapma hükümete ve herşeye karşı bir zihniyet varmı ve onlara her türlü hakkı ve özgürlükler var mı bitanesi

yanıt6
yanıt14
Blackened:

Az ufak at ufak. Bakan mı imzalayip işe aldı o sahtekari?

yanıt0
yanıt4
tolga yurtsever:

çevir kazıı yanmasın ..

34
8
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Yaşadığın ülkede kal. Doktor müsaade etmiş ise sıralı amirlerinin ne suçu var?

12
28
yanıtYanıtla
bekir yapici:

orasi bir devlet hastahanesi her halde bir sorumlusu vardir degilmi?ayrica internet diye bir sey var arastir cagdas ülkerde yillar icinde bakanlar milletvekilleri emniyet müdürleri hangi öften püften seyler yüzünden istifa etmis görürsün sayet sen sehtekarliktan hirsizliktan haksizliklardan adaletsizlikten memnunsan vatandas bile sayilmazsin.

yanıt27
yanıt5
mahalle sakini:

1 senedir çalışıyor doktorluk yapmıyorsa ne yapıyordu tuvalet mi temizliyordu ? Açıklamayı yapanı da tutuklayacaksın milletin canıyla oynadığı yetmiyor üstüne dalga geçtiği için.

38
0
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bu sahte doktor ibb yle iltisaklımı çok ciddi şekilde araştırılsın

1
29
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

doktorun sahtesine tekkk tük rastlandığı için bu kadın sahyekarlığı çok dikkat çekti. e ülkede başka alanlarda meselaaaa?? şeyde o kadar sahte var ki millet alıştığı için dikkat çekmiyor. mesela kopya çekerek, torpille, rüşvetle işe girenler sahte olmuyor mu?

5
1
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

il sağlık müdürü, ilgili şube müdürleri, hastane Başhekimi, hastane müdürü görevden alınmalıdır..

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title