Haberler

Tekirdağ haber | Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önünde "protesto alanı" oluşturuldu

Güncelleme:

Tekirdağ habere göre Tekirdağ Büyükşehir Belediye binası önünde oluşturulan alana "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini protesto alanı" tabelası konuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binası önünde oluşturulan alana "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini protesto alanı" tabelası konuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, saygı sınırlarını aşmayan, kurum itibarını zedelemeyen ve kişisel hakları ihlal etmeyen taleplerin özgürce ifade edilebileceğini söyledi.

Yasal haklar çerçevesinde herkesin oluşturulan alana gelip eylemini yapabileceğini belirten Albayrak şöyle devam etti:

"Belediye binamızı açtıktan bu yana bir aydır işçi arkadaşlarımızın zam talepleri ile ilgili eylemleri oldu. Özellikle sayın Genel Başkanımız geldiği zaman da eylem olmuştu. Bende asla bu konuda bir kırgınlık yoktur olmaz zaten, hepsi beraber çalıştığımız arkadaşlarımız. Daha sonra Çerkezköy'den J plakalar ile ilgili arkadaşlar buraya birtakım taleplerle geldiler. Daha sonra Çerkezköy minibüsçülerinin bir takım talepleri oldu. Demek ki bu kadar geniş sahada bir alana ihtiyaç vardı."

Albayrak, daha rahat bir yer temin edene kadar, oluşturdukları alanın protesto için kullanılabileceğini dile getirdi.

Bu konuda hiç bir art niyetlerinin olmadığını vurgulayan Albayrak, "Bizim şeffaf belediyecilik anlayışımız gereği burada rahatça gereken sunumlarını yapıp taleplerini dile getirebilirler diye açık açık beyan ettik. Tabelayı koyarken asla kimseyi küçümsemek, kimseyi ayıplamak gibi bir düşüncem olmaz, aksine eylem yapan işçi arkadaşlarımın kendilerine göre yaptıkları eylemin yasal olması çerçevesinde her zaman yanındayım." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Tekirdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title