Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme:

Ergene Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Ergene Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçenin güzelleşmesi adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları kendisinin de takip ettiğini belirten Başkan Yüksel, elverişsiz hava şartları başta olmak üzere dış etkenler ve çeşitli nedenlerle bozulan kilit parke yollar ile kaldırımlarda onarım çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Ergene'de yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için önemli adımlar attıklarını aktaran Yüksel, "Yol sorunun yüzde 90'ın üzerinde bir oranda ortadan kaldırdık. Şimdi kalan bölümleri çözmek ve yol konusunu Ergene'nin gündeminden çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalarına devam edecek" dedi.

Marmaraereğlisi'nde futbol turnuvası

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl ilkinin düzenlediği futbol turnuvası başlıyor.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan ve Marmaraereğlisi genelinden, 16 takımın oluşturduğu turnuvanın kura çekimi, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğuna dikkat çekerek, bu yıl ilkini organize ettikleri turnuva ile amaçlarının vatandaş ile kurumlar arasındaki diyaloğu, kaynaşmayı ve dostluğu daha da güçlendirmek olduğunu vurguladı.

Çorlu'da "Yaratıcı Drama ve Sanat Derneği" kuruldu

Çorlu'da Yaratıcı Drama ve Sanat Derneği kuruldu.

Dernek Başkanı Gökhan Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Esentepe Mahallesi Sancak Caddesi'nde kurulan derneğin, bölgede ilk olduğunu belirtti.

Dernekte 7'den 70'e herkese yönelik kurslarının olacağını ifade eden Çelik, "Çorlu'da ve bölgede kurulan ilk Yaratıcı Drama ve Sanat Derneği'yiz. Burada, 7'den 70'e her yaşa ve herkese uygun kurslarımız olacak. Eğitimlerimim, haftada bir gün 1.5 saat olarak devam edecek. Bunların yanında sanat faaliyetlerimizin de dersleri belirlenen guruplara göre uzman eğitmen ekibimizce ayarlanacak" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Rasim Yüksel Futbol Çorlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title