Haberler

Tb2l Play-Off Çeyrek Final Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

Hakan TARHAN, İstanbul-DHA TB2L 2014-15 Sezonu Play-Offları'na yükselen sekiz takım, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda medya ile bir araya geldi.

Hakan TARHAN, İstanbul-DHA

TB2L 2014-15 Sezonu Play-Offları'na yükselen sekiz takım, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda medya ile bir araya geldi.

TB2L Play-Off Çeyrek Final Basın Toplantısı'na TBF Başkanı Harun Erdenay, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Sinpaş Denizli Basket, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Best Balıkesir, Tüyap Büyükçekmece, Akhisar Belediyesi, Yeşilgiresun Belediye, Mondi Melikşah Üniversitesi ve Adanaspor'un başantrenörleri ve oyuncuları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TBF Başkanı Harun Erdenay, "Öncelikle bütün kulüplere başarılar diliyorum. Ben de ikinci ligin bir parçası oldum. Buradaki mücadelenin ne kadar zorlu, ne kadar heyecanlı, ne kadar zevkli olduğunu hem oyuncu olarak, hem çok kısa bir süre antrenör olarak hem de İTÜ'de idareci olarak yaşadım. Gerçekten sizin sayenizde Türkiye Basketbol İkinci Ligi çok izlenir, inanılmaz bir mücadeleye sahip olan bir lig haline geldi. Play-Offları'nın da muazzam bir çekişme içinde geçeceğini düşünüyorum. Elimden geldiğince tüm maçları izlemeye çalışacağım. Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nin seviyesinin birçok Avrupa birinci liginden daha iyi olduğunu, 2. ligler arasında Avrupa'nın en iyi 2. ligi olduğunu söyleyebilirim. Bence seviyesi de 10-12 yıl öncesinin birinci lig seviyesine doğru gidiyor. Katılan tüm takımlara, antrenörlerine, oyuncularına başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Okan Çevik, Adanaspor Cengiz Karadağ, Sakarya Bşb. Başantrenörü Mustafa Derin, Mondi Melikşah Üniversitesi Başantrenörü Doğan Deniz, Best Balıkesir Başantrenörü Hakan Yavuz, Yeşilgiresun Belediye Yardımcı Antrenörü Çağrı Demir, Tüyap Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın ve turnuvaya katılan takımların oyuncuları, TB2L'de sezon boyunca çok zor bir mücadele verdiklerini, ilk 8 arasına girmenin kolay olmadığını, TB2L Play-Off Çeyrek Finalleri'nde mücadele edecek tüm takımların favori olduğunu belirterek, karşılaşmaların sakatlıksız, kazasız geçmesi dileğinde bulundular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdi İpekçi Spor Salonu İstanbul Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title