Haberler

Taylandlı Üst Düzey Ekonomi Danışmanı: Çin, Bölgesel ve Küresel Toparlanmanın Önde Gelen Motoru

Güncelleme:

29. APEC Ekonomi Liderleri Toplantısı, ilk sırasında ekonomik toparlanma ve sürdürülebilir büyümenin yer aldığı bir gündemle Cuma günü Tayland'ın başkenti Bangkok'ta başlayacak.

29. APEC Ekonomi Liderleri Toplantısı, ilk sırasında ekonomik toparlanma ve sürdürülebilir büyümenin yer aldığı bir gündemle Cuma günü Tayland'ın başkenti Bangkok'ta başlayacak.

Ev sahibi ülkenin üst düzey bir ekonomi danışmanı, Çin'in hem bölgesel hem de küresel sürdürülebilir toparlanmayı yönlendirmede daha olumlu bir rol oynayacağını söyledi.

SES (Tay dili): KRİENGKRAİ THİENNUKUL, 2022 APEC Ekonomi Danışma Konseyi (ABAC) Başkanı:

"Çin'in muazzam bir ekonomik gücü var. Bu nedenle Çin, 21 (APEC) ekonomisinin bir üyesi olarak sadece bloğun değil, aynı zamanda tüm dünyanın itici gücü olmuştur. Çin, dünyanın ana motorlarından biridir. Pandemi ve yüksek enflasyon nedeniyle dünyanın ekonomik motorları zayıfladı. Çin Komünist Partisi'nin 20. Ulusal Kongresi'nden sonra birçok politikanın yönetiminde süreklilik olacağına inanıyorum. Çin'in ekonomik büyümesinin boyutlarını görebileceğiz ve bu daha güçlü bir genel ekonomiye giden yolun bir parçası olacak."

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Bangkok'tan bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Tayland Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title