Haberler

Tatvan Belediye Başkanı Geylani Göreve Başladı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Mehmet Emin Geylani, mazbatasını alarak göreve başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı seçilen Ak Parti'li Mehmet Emin Geylani, mazbatasını alarak göreve başladı.

Görevi eski başkan Fettah Aksoy'dan devralan Geylani, Ak Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu belirterek, ilçede güzel projeler hayata geçireceklerini söyledi.

Sosyal belediyeciliğin yanı sıra ekonomi belediyeciliği alanında da proje çalışmaları yürüteceklerini anlatan Geylani, "Projelerimizi hayata geçirmek için elimizden gelen mücadeleleri vereceğiz. Amacımız bu hizmet yarışını devam ettirebilmek. Üzerimize büyük sorumluluk aldık ve daha güzel hizmetler sunabilmek için çalışacağız." dedi.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar da "Seçimin kaybedeni yok, kazanan Tatvan oldu. Huzur ve kardeşlik içinde yaşamamıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler de AK Parti belediyeciliğinin getireceği katkılarla Tatvan'ın güzel hizmetlere kavuşacağını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Bitlis Tatvan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title