Haberler

Sultangazi'de 'Reis' diye bağıran gence hakaret eden fırın çalışanı işten çıkarıldı

Güncelleme:

Sultangazi'de 'Reis' diye bağıran gence hakaret edip fırından kovan çalışanın işine son verildi. Fırın sahibi Yücel Demir, kendilerinin olayla ilgili bir bağlantılarının olmadığını belirterek, 'AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza, devletimize olan bağlılığımızla bilinmekteyiz' dedi.

Sultangazi'de "Reis" diye bağıran gence hakaret edip fırından kovan çalışanın işine son verildi. Basın mensuplarına açıklama yapan fırın Sahibi Yücel Demir, kendilerinin olayla ilgili bir bağlantılarının olmadığını belirterek, "AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza, devletimize olan bağlılığımızla bilinmekteyiz" dedi.

Geçtiğimiz pazar günü Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi'nde "Reis" diye bağıran 16 yaşındaki Musab Bin Ümeyir Aksoy'a "İte ekmek yok" şeklinde hakaretlerde bulunan fırın çalışanı Kadir Yaran, sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı.

"AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza karşı olan bağlılığımız, devletimize olan bağlılığımız bilinmekteyiz"

Yaşanan olaydan dolayı mağduriyet olduğunu söyleyen fırın sahibi Yücel Demir, çalışanın işine son verildiğini duyurdu. Olayı anlatan Yücel Demir, "Bu menfi, üzücü olaya sebebiyet veren arkadaşımız şirketimizde çalışan bir personel. Kendisi bizim hiçbir şekilde tasvip etmeyeceğimiz, hiçbir şekilde onaylamayacağımız üzücü bir olaya sebebiyet verdi. Bu verdiği sebebiyetten dolayı 29 Mayıs günü işini sona erdirdik. Bundan dolayı son derece üzgünüz. Biz şirket olarak Sultangazi'de bilinen, tanınan alın teriyle uğraşan esnaflık yapan bir firmayız. Biz, kuruluşumuzdan beri AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza karşı olan bağlılığımızla, devletimize olan bağlılığımız bilinmekteyiz. Ölünceye kadar da bu devam edecektir. Bu olayın kamuoyunda yanlış bir şekilde yönlendirilmesi bizim açımızdan üzücü sonuçlar doğru gidiyor. İnsanların bilgilenmesini istedik ve bu açıklamayı yapmak istedik. Bizim devletimize, milletimize Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a her daim bağlı olduğumuzu kamuoyuna bildirmek istedim" dedi.

"İş yeri olarak bizimle bir ilgisi olmadığını özellikle söylemek istiyorum"

Yaşanan olayın kendileriyle ilgilerinin olmadığını söyleyen Demir, "16 yıldan beri bizim iş yerimizde çalışan bir personel, satış elemanıdır. Videolarda da görüldüğü gibi tezgah arkasında bu konu yaşanıyor. Bir de şöyle bir olay oldu. Sanki iş yeri kendisininmiş gibi. Hani orada bir ifadeleri var. 'Dükkamından çıkın falan' diyor. İnsanların iş yerinin Kadir Yarın'a ait olmadığını bilmelerini de istiyoruz yani. Şirket sahibi benim, iş yeri olarak bizimle bir ilgisi olmadığını özellikle söylemek istiyorum. Yani bu konuda tavrımız net. Zaten bizi Sultangazi'de bilen insanlar, tanıyan vardır. Bu konuda bizim bu görüşlerde olduğumuzu biliyorlar. Olayın büyütülmesini, başka yerlere çekilmesini istemiyoruz. Vatandaşlarımızın sakin, sükunet içerisinde zaten 29 Mayıs'ta da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde biliyorsunuz, herhangi bir taşkınlık, olay hiçbir şekilde olmadı. Bu olayın da böyle bir yerlere çekilmesini asla ve asla tasvip etmiyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title