Haberler

Şükran Ovalı Reynmen'i Destekleyerek Berkay'a Gol Attı

Güncelleme:

Şarkıcı Berkay'ın "Youtube'da sahte tık alıyor" diye Reynmen'i suçlamasının ardından Şükran Ovalı, manidar bir paylaşımla Reynmen'i destekledi ve Berkay'a göndermede bulundu.

Geçtiğimiz günler Berkay, 95 milyon izlenme oranı ile 24 saatte Youtube'da en çok izlenme oranı rekoru sahibi olan Reynmen'i"Bu rakamlar inandırıcı değil. Bu, ancak sahte tıklamayla yapılabilir" suçlamış ve eleştirmişti. Bu olayın ardından futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Reynmen'e destek verdi ve Berkay'a Reynmen üzerinden gol attı.

"BU ORTAM SEVMİYOR BOŞ YAPANLARI"

Sosyal medya fenomeni olan Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen'in 2 yıl önce çıkardığı "Vovovoy" şarkısının bir kesitini Instagram hesabından paylaştı. Paylaştığı video kesitinde "Bu ortam sevmiyor boş yapanları" sözleri ile hem Reynmen'e destek verdi hem de onu eleştiren Berkay'a cevap verdi. ""Reynmen' tanılan şarkısı" etiketiyle paylaştığı video sonrası gözler, Caner Erkin'le de arası iyi olmadığı söylenen Berkay'ın, Şükran Ovalı göndermesine ne cevap vereceğine çevrildi.

Şükran Ovalı Reynmen'i Destekleyerek Berkay'a Gol Attı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title