Haberler

Sporcuları Taşıyan Midibüs Yan Yattı: 7 Yaralı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Likya Yolu Ultra Maraton yürüyüşçülerini taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 7 sporcu yaralandı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Likya Yolu Ultra Maraton yürüyüşçülerini taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 7 sporcu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kumluca ilçesi Adrasan Turizm Bölgesi yakınlarında içinde 28 sporcunun bulunduğu Mustafa Bolel'in (62) kullandığı 48 JD 343 plakalı midibüsün freni boşalması sonucu yan yattı. Midibüs içinde bulunan 28 sporcudan 7'si yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı merkezini aradı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılardan, Nur Çubukçu Akdeniz Üniversite Hastanesi, Vildan Şengöz (42), Bahar Deniz (51), Arif Toprak (43), Kemal Ödemir (55) Kumluca Devlet Hastanesine, Pınar Satıoğlu ve Esra Taşcı ise ve Kemer Özel Yaşam hastanesine sevk edildi.

Yarış Direktörü Taner Damcı, "Likya Ultra Maratonu, Adrasan Çıralı Bölümünü koşmak üzere Adrasan'a giderken bir kaza yaşadık. 7 arkadaşımızı hastaneye götürdük. Çok ciddi bir sıkıntı yok. Sanırım arkadaşlarımız çok kısa süre içinde taburcu olacaklar" dedi.

Olayla ilgili olarak Kumluca Jandarma Ekipleri inceleme başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kumluca Adrasan Likya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title