Haberler

Spor Trabzonspor'da Tüzük Değişikliği Onaylandı

Spor Trabzonspor'da tüzük değişikliği onaylandı

Selçuk BAŞAR-Emre KOLTUKTRABZON, (DHA)

Trabzonspor Divan Kurulu, tüzük değişikliği yapmak için olağanüstü genel kurulu toplayarak oylamaya sundu. 264 genel kurul üyesinden 23'ünün ret oyuna karşılık 192 kabul oyu ile tüzük değişikliği onaylandı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'in yönettiği olağanüstü genel kurulda tüzük değişikliği görüşüldü. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve eski başkanlar da genel kurulda hazır bulundu. 264 genel kurul üyesinden 23'ünün ret oyuna karşılık 192 kabul oyu ile tüzük değişikliği onaylandı.

'SEÇME HAKKI OLAN HERKESİN SEÇİLME HAKKI DA VARDIR'

Oylama yapılan salonda söz alan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, genel kurul üyelerinin oylamada onaylamadığı maddeyi işaret ederek 'Seçme hakkı olan herkesin seçilme hakkı da vardır' dedi ve genel kurul üyelerinin kabul etmediği maddenin, üyelerin istediği doğrultuda değişmesini sağladı.

'HİÇBİR TÜZÜK MÜKEMMEL DEĞİLDİR'

Sandıktan çıkmayla başkan olunamayacağını ifade eden Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti 'Hiçbir tüzük mükemmel değildir. Ne yaparsanız yapın. Kanunlar da tüzükler de öyledir. Ama olması gereken şeylerin de yönetmelikler gereği yapılması zorunludur. Kişiye göre tüzük çıkarmak, kişiye göre tüzük maddelerini ayarlamak yapılabilecek yanlışların, ayıpların en büyüğüdür. Bunu burada huzurlarınızda Trabzonspor tarihinde tüzük kurbanı olmuş tek insan olarak söylüyorum. Ben kendimi Trabzonspor'un başkanlığına layık görmüyorum. Sandıktan çıkmayla başkan olunmaz. Gittikten sonra camia sizi başkan olarak değerlendirirse öper başınıza koyarsınız. Ben hizmet etmeye geldim.'

Trabzonspor'un eski başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu da yapılan tüzük değişikliğini eleştirdi. Hacıosmanoğlu, Ülkemizin ve dünyanın hoşgörü beklediği bir ortamda kulübümüz tüzük tadilatı yapıyor. Sayın başkanımız 2008'den beri taslakta hazırlık yaptıklarını söylüyor. Bakıyoruz ki 2008 yılından bu yana hazırlanan taslakta Trabzonspor adına özgürlükler değil, yönlendirici, yasaklayıcı, kısıtlayıcı ne kadar madde varsa tüzüğe konulmuş? dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor DHA Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title