Haberler

SPOR Sivasspor, U17 Elit A Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı

Güncelleme:

Sivasspor, U17 Elit A Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı (2)İSTANBUL, (DHA) - Türkiye Futbol Federasyonu'nun büyük önem verdiği U17 Elit A Ligi final maçında, Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Sivasspor, U17 Elit A Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı (2)

İSTANBUL, (DHA) - Türkiye Futbol Federasyonu'nun büyük önem verdiği U17 Elit A Ligi final maçında, Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Rakibini penaltılar sonucunda 11-10 mağlup eden Sivasspor, U17 Elit A Ligi'nin şampiyonu oldu.

D-Smart ekranlarından canlı yayınlanan U17 Elit A Ligi final karşılaşmasında dakikalar henüz 5'i gösterirken Fenerbahçe, Çağrı Fedai'nin golüyle 1-0 öne geçti. Maça daha baskın başlayan sarı-lacivertli ekip, 23'üncü dakikada Samet Seymen Sargın'ın golüyle skoru 2-0'a taşıdı. Sivasspor'dan Yunus Emre Konak, dakikalar 29'u gösterirken sahneye çıkan isim oldu ve skoru 2-1'e getirerek farkı 1'e indirdi. Karşılaşmanın ilk yarısına 4 dakika ilave edildi ve 45+1'inci dakikada Sivasspor, Emre Gökay ile skora denge getiren golü kaydetti ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarı sarı-lacivertli ekibin ataklarıyla başladı. Dakikalar 47'yi gösterirken bu kez Yasir Boz dengeyi bozan isim oldu ve Fenerbahçe'yi 3-2 öne geçirdi. Karşılıklı gol düellosuna sahne olan karşılaşmada, Emre Gökay, Fenerbahçe'nin golünden 5 dakika sonra bir kez daha maça denge getiren golü kaydetti ve skor 3-3 oldu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve 90 dakikanın sonunda seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında rakibini 11-10 mağlup eden Sivasspor, U17 Elit A Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı.

U17 Elit A Ligi'nde en iyiler şu şekilde

En İyi Teknik Direktör - Turan Bora (Sivasspor)

En İyi Kaleci - Serkan Kaan Sarman (Sivasspor)

Gol Kralı - Recep Yalın Direk (Galatasaray)

En İyi Oyuncu - Emre Gökay (Sivasspor)

U17 Bölgesel Gelişim Ligi Yarı Final eşleşmeleri ise şu şekilde;

1500 - Yomra Spor - Bursa Yıldırım Spor

1800 - Kocaelispor - Nazilli Belediyespor

İki karşılaşma da yarın D-Smart'tan canlı yayınlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe Sivasspor Türkiye Spor DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title