Haberler

Söyleşi: İsviçre Markası Bally, Çin'deki Varlığını Daha da Artırmayı Hedefliyor

Güncelleme:

Martina Fuchs MİLANO, 3 Aralık (Xinhua) -- İsviçre'nin lüks markası Bally'nin CEO'su Nicolas Girotto, yakın zamanda İtalya'nın moda başkentinde Xinhua'ya verdiği söyleşide şirketin fiziksel perakende ve elektronik ticaretin birarada kullanımıyla Çin'deki varlığını daha da artırmayı...

Martina Fuchs

MİLANO, 3 Aralık (Xinhua) -- İsviçre'nin lüks markası Bally'nin CEO'su Nicolas Girotto, yakın zamanda İtalya'nın moda başkentinde Xinhua'ya verdiği söyleşide şirketin fiziksel perakende ve elektronik ticaretin birarada kullanımıyla Çin'deki varlığını daha da artırmayı amaçladığını söyledi.

Girotto, "2022, kesinlikle ilerleme kaydettiğimiz iyi bir yıldı. Yeni kreatif direktörümüz Rhuigi Villasenor'un bizimle çalışmaya başlaması ve ilk koleksiyonu sunmasıyla esas gelişme markada oldu" diye konuştu.

Girotto, İsviçreli moda evinin pandemiden çıkarak geri dönüşünün büyük ölçüde Bally'nin dijital dönüşümü ve Çin'deki işleri sayesinde olduğunu belirtti.

Girotto, "Dünyada ABD'den Japonya'ya tüm pazarlarda dijital ticarette güçlü büyüme yaşadık ve güçlü bir toparlanmayla 2019 seviyelerine döndük ve hatta onların üzerine çıktık" dedi.

1851 yılında Carl Franz Bally tarafından bir aile şirketinin kurdele fabrikası olarak İsviçre'nin Schonenwerd belediyesinde kurulan Bally, ayakkabı ve deri konusundaki ustalığıyla tanınıyor.

"Bally, Çin'e ilk giren markalardan biriydi" diyen Girotto, ilk dağıtımın 1986'da devlet tarafından işletilen bir gümrüksüz satış noktası aracılığıyla gerçekleştirildiğini, ilk bağımsız mağazanın ise 1993'te Shanghai'da açıldığını sözlerine ekledi.

Girotto, "Satışlarımızın yüzde 40'ından fazlası Çin'den geliyor. Çin, bizim için önemli bir pazar; o yüzden farklı cephelerden gelişmeye devam edeceğiz. Açıktır ki, fiziksel perakende ve fiziksel mağaza halen stratejimizin özünü oluşturuyor. Çin'de 60'tan fazla mağazamız bulunuyor" diye konuştu.

Girotto, "Tüm Çin'de Urumqi'den Shanghai'ya kadar farklı kentlerde önemli bir perakende varlığına sahibiz. Tüm Çin kapsama alanımızda ve perakende sisteminin gelişimini dikkatli şekilde izliyoruz" diye ekledi.

Temmuz'da Bally, Shanghai'ın Taikoo Li Alışveriş Merkezi'nde erkek hazır giyim, büyük deri ürünler ve ayakkabılar ile sınırlı sürüm koleksiyonlara odaklanan yeni bir mağaza açtı.

Şirketin ayrıca dijital alanda da yatırımlarını artırdığını belirten Girotto, Çin'deki dijitalleşme, elektronik ticaret, mobil ödemeler ve teknolojiye yatkın Çinli müşterilerin Bally için esin kaynağı olduğunu kaydetti.

Girotto, "Çin'in ve Çin pazarının bize öğrettiği belirli platformlara ve yeni tüketim biçimlerine inanan ilk markalardan biri olduk" ifadelerini kullandı.

Girotto, şirketin yıllar içinde elde ettiği rekabet avantajını sürdürebilmek için dijitalleşmeyi ilk benimseyenlerden biri olması gerektiğini vurguladı.

Girotto, Bally'nin 2023'te yeni mağaza açıp açmayacağı yönündeki soruyu, "Açacağız. Yeni mağaza açılışlarına yönelik fırsatları gözlemliyoruz. Çin pazarı son derece dinamik olduğu için tetikte olmamız gerekiyor" diye yanıtladı.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti İsviçre Aralık İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title