Haberler

Sony LinkBuds S duyuruldu: İşte özellikleri

Güncelleme:

Sony geçen ay tanıttığı LinkBuds modelinin ardından ikinci kulakiçi kulaklık ile karşımıza çıktı. İşte Sony LinkBuds S özellikleri ve fiyatı!

Apple'ın AirPods modelini piyasaya sürmesi ile popüler hale gelen kulakiçi kulaklıklara her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda tanıtımı gerçekleştirilen ürünlerden birisi de Sony LinkBuds S oldu. 4,8 gram ağırlık ile oldukça hafif olan kulaklık, üç farklı renk seçeneğine sahip.

Sony LinkBuds S özellikleri ve fiyatı

199 dolar fiyat etiketi ile ön siparişe sunulan kulaklığın renk seçenekleri beyaz, siyah ve bej olarak açıklandı. Sony'nin yüksek kaliteli LDAC Bluetooth codec'ini destekleyen kulaklıkta, kullanıcının çevresini duyabilmesi için bir ortam modu bulunuyor.

Ortam modu bulunma sebebi, birçok kişinin tahmin edebileceği üzere ANC yani gürültü engelleme özelliğinin de bulunuyor olması.

Sony LinkBuds

Gürültü engelleme özelliği aktif haldeyken yaklaşık 6 saat pil ömrüne sahip olan LinkBuds S şarj kutusunu da hesaba kattığımızda toplam 20 saate kadar pil süresi sunuyor. Suya dayanıklılık için IPX4 sertifikası da bulunuyor. Sony serinin ilk ürününü yani LinkBuds modelini geçtiğimiz ay kullanıcı karşısına çıkarmıştı.

WF-LS900N model koduna sahip olan kulaklık, şarj kutusu ile birlikte toplam 45 gram ağırlığa sahip. Boyutları dikkate alındığında pil süresi oldukça etkileyici olan kulaklığın şarj kutusunda USB-C portu yer alırken, 5 dakikalık şarj ile 1 saat oynatma süresi sunulabiliyor.

Sony, 20Hz-20kHz frekans tepkisi ve yüksek çözünürlüklü ses için LDAC desteği sunuyor.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Apple Sony Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title